Sayfa 67/71 İlkİlk ... 17576566676869 ... SonSon
Arama sonucu : 563 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - SON

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Tolga hocamiz candir.
    Teşekkür ederim abla. Bir kişiye bile dokunabiliyorsak bu bizim için mutluluktur...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

TAKİPÇİLERİN DİKKATİNE, ÖNEMLİ !!!

Her gün, gün atlatmadan, günlük, haftalık ve aylık tablo ve grafikleri yayınlamaya çalışıyorum. Puanlama Tablosu, StochRSI (Sarı Işık Yeşil Işık) Tablosu ve diğer tablolar...

Şimdi kullanmış olduğum bazı şablonları, geriye dönük örnek olarak çalıştığı senetler üzerinde paylaşmak istiyorum...

Çalışma 11 adet şablonda, çalışan 3 senet üzerinde ve 2 adet fiyat tipi belirlenerek yapılmıştır...

Buradaki en temel amaç; Prim yapmaya hazırlanan senedin 11 farklı şablondaki reaksiyonlarını görmektir...

İnceleyeceğiniz grafik yapılarındaki oluşumlar maalesef uzun süredir bistte mevcut değil...

Grafik yayınlayamamamın temel nedeni bu...

Bundan sonra yayınlayacağım grafik ve şablonları daha kolay anlamanızı sağlamak amacıyla grafikleri takdirlerinize sunuyorum...

İyi okumalar...

Sayfa 67/71 İlkİlk ... 17576566676869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •