VOlbor inatla kot disi diyordu. Kot disi olmazsa esek gibi aniracam demisti bunuda unutmadik.....
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VOlbor inatla kot disi diyordu. Kot disi olmazsa esek gibi aniracam demisti bunuda unutmadik.....
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın frecell1998 ben bu volboşu küçüktür sıfırdan dan dediği günden hatta ilk yazısından beri eleştiririm tabiki gerçek eleştiri her farklı bakış açısı birşeyler katar insana ama volboş un yaptığı eleştiri değil yönlendirme idi korku salma idi ve kötü niyet idi onun için şuan ne yazdığı ne yazacağı çok da önemli değil demekki yeni görev yüklemişler bu zatı muhtereme piyasaya çıktığına göre patronları farklı bir his içinde göndermiş bu kez onun için derimki ne yazarsan yaz volboş gerçekten boşsun
Bir soru sorabilirmiyim. Hala bu kağıdın arkasında ss var diyen bazı şahısların delili nedir merak ediyorum.
Yönetim kurulunda adı yok. Hatta bir ara ertan baba ile kavgalı olduklarını duymuştum. Ertan bey ss i şirketi
Kötü yönettiği için fırçaladığı söyleniyordu. Hala ss var diyenlerin delili nedir acaba. Bence zaten yokta, olduğunu iddia edenlere soruyorum.
Daha önce de belirttim. Yurtdışında görüştüğüm kişiler tamamen ss ile muhatap olduklarını belirtiyor. Hatta bizzat yurtdışına gönderilen vekalette işlemleri tek imza yetkili olarak ss yürütebilir denmiş. Hala ss bu işlerde yok diyorsanız o sizin bileceğiniz iş.
Zaten kişilere takılmayın, ahmetmis, selimmis, zeynepmis farketmez. Önemli olan nelerin yapıldığı veya yapilmadigidir. Son 5-6 ayda yapılanlar zamanında yapılsaydı bu firma bu hallere düşmezdi.
Ytd...
Hocam resmiyette yok tabi... Ancak siz olsaniz babanizdan kalan mallari bir cirpida birakir misiniz???
Ha resmiyette niye yok... Cunku ss nin hem kamu hem finansal cevrede kredisi bitti.. Ve hukuki olarakta bir cok suc duyurusu ile karsi karsiya...
Bunlari birlestirdigimizde sirketi yonetenler yani akilli bir kararla vitrin degisikligine giderek... Hem kamu, hem finansal hem de piyasays guven asilamis oldular.
Yani tu kaka ss oldu... Sirket aklanacak...
Ama ss nin su anda sirkete etkisi tam olarak nedir? Karar almada etkisi var midir bilemeyiz...
Ama onlarin aile oldugunu unutmamiz gerekir...
Su anda bize para kazandirmak icin degil sirketlerini duze cikarmak icin bu dediklerimizi ya da yaptiklari iyi seyleri icra ediyorlar...
Burada da camura bulanmis altin yavas yavas ortaya cikiyor...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Ben yok diyorum. Yönetim kurulu üyeleri dururken nasıl tek imza yetkilisi oluyormuş bu adam.
Daha geçen ay yazılmadı mı zeynep hanım arell bank ile görüşmeye almanya ya gitmiş. İmza yetkisi olmadan
Nasıl yapacakmış bu işleri. Madem tek yetkili ss. Neyse bende buradan yazılıp cizilenden kulağıma gelenden sonuç
Çıkarıyorum sizin gibi.
Bu arada sizi kasdetmemiştim sayın metin oktay bey. Diğer köyde yazan biri var aynı kişi değilsiniz diye
Tahmin ediyorum.
Yer İmleri