Incelesin bakalım Müfettişler neler dönüyor. Çünkü gene gitmeyecek hep yüzde 20 30 prim sonra gene geri
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Incelesin bakalım Müfettişler neler dönüyor. Çünkü gene gitmeyecek hep yüzde 20 30 prim sonra gene geri
Geçen sene bu zamanlar bu forumda parsana bir sövülüyodu öyle böyle değil hisseleri elinde bulunduran okullu kardeşlere aman allahım neler söyleniyodu spek sözde bunların tasmalı iti idi okullular nereye çekerse oraya gidiyordu. Sonra sayfa yavaşça sessizliğe büründü sövüp kızıp gidenler gitti. Fiyat 8 lerde iken iyice sessizleşti sayfa, sonra 9-10-11-12-13 derken 14 de elveda dedim inşallah benden alanda kazanır demiştim kazandıda. Arkadaşlar bir hisse ucuz diye aldıysanız öyle hemen gitmez değerli arkadaşımız kusura bakmasın MEÇ amcada 2,5 milyon lot var sende 250.000 lot varken bu hisse gitmez götürmezler yani. Şu sattım diyenlere üzülmüyor değilim ama onların sattım demesi güçlü bir indikatördür. Sabır bekleyen bu hissede 🤩🤩🤩🤩🤩 veya [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Şimdi yeni bilgi aldım..liste fiyatlarını güncellemiş,zam yapmış yani...detaylara salı akşamı ulaşacağım...
Kaynak:franke de çalışan üst düzey arkadaşım...
Sayın Mastori benim anlamadığım hadi kendileri bir şey yapmıyor/ yapamıyor bari yapmak isteyene engel olmasalar.Kimse patron korkusuna mala giremiyor anladığım kadarıyla.
Yapmak istemiyorlar sn.ilhan yoksa niye burda dursun. Ellerinde yeterli mal olmama ihtimali de kuvvetli. Adam gibi paralı spek girse zaten çoktan nakite dönmüştük. Hadi 12 aylık vasat geldi ya 9 aylık. Yaw rekor kırıyor ertesi gün açılış fiyatından kapatıyor. Böyle saçma beceriksiz spek olur mu? Tavan bile çekti 2.36 gitti gene günün en dibinden kapattı. Şu anda çoktan en az 3.5 4 arasını en kötü görmüş olmalıydı dinlenecekse 3 üzeri yatsaydı. İş gene bilancoya geliyor ve de sirkete kimse güveniyor. Eve ankastre almam lazım yemin ediyorum temettuyu bekliyorum. Ama Franke alıcam. Niye? Çünkü biliyorum ki benim kazanmamı istemeyen işçisine de vermez. Az maaş çok iş bize de sap. Aksi olmadı ki evime sokayim. Ama hala ümitle bekliyoruz. Inek Şaban filmi gibi olduk. ytd
CEO'su Mustafa Laçin'in 11 mart 2018 tarihli ekonomist dergisinde söyleşisi var.
Teşekkür ederiz...Ne yazık ki söyleşiler burada kale alınmıyor...Yıllardır şöyle büyüdük şu kadar ciro yaptık diye defalarca Mustafa Laçin'in söyleşilerini okudum...Hisse fiyatına bak...Hala halka arz fiyatlarına yakın...Ne zaman halka arz edilmiş?Yil 2006...Şimdi yıl 2018...Kaç yıl olmuş?12 yıl...Boş laflar...Geride ne var?Kocaman kazık...Uzun vadeli yatırımcısını canına okumuş...Hani aklıma bir an için Robert Bosch'un sözü aklıma geldi..."Güven kaybetmektense para kaybetmeyi yeğlerim" diye...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Son düzenleme : roark; 11-03-2018 saat: 23:50.
Yer İmleri