Sayfa 670/1000 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Nasıl geçmişten örnek yok hocam akp ilk kez oy kaybına 2009 da uğramıştı,global kriz akp yi hemen etkilemişti,sonra fed saçılan paralar falan yırttı.Ecevit bahçeli koalisyonunu 2001 krizi taburcu etmedi mi.AKP nin varlık nedeni zaten 2001 krizi.
    O oy kayıplarını arada patlayanlara yoruyorum.Zaten siz ne deseniz arada patlayanlara yoracağım

Çünkü malumunuz fikri değişecekler belli bir oranı geçmedikçe netice değişmiyor.Neticeyi değiştirecek bir oran olana kadar malesef benim hesap geçerli.Her seçimde malumunuz muhalefet de bu oran değişti diyor ama değişmiyor.Şahsen değişmez demiyorum,olanı söylüyorum.

2001 den öncesi ortamla koalisyon vs. sebeplerden dolayı kıyaslamak biraz zor.2001 öncesi bir 5 yıl enteresan şeyler oldu,sonu krizle bitti evet ama dönüp dolaşıp ANAP ruhuna geri dönüldü,hatta aynı kadrolar geri geldi.Toplamda 30 yıl,bir insanın çocukluğunu yaşlılığını çıkar,bir insan ömrü,bence hamam da aynı tas da aynı.

2. senaryo degişik ama sonuçlar aynı döviz bozana beleş traş beleş yemek mezar taşi derken
    işte yeni kampanya en az yüzde 10 sende katıl kimden isteniyor sanayiciden esnaftan yani yine halktan
    peki devlet ?
    neden elektirik dogal gaz zammı yüzde 10 geri alınmadı
    adı topyekün mücadelede devlet neden yok

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    O oy kayıplarını arada patlayanlara yoruyorum.Zaten siz ne deseniz arada patlayanlara yoracağım

Çünkü malumunuz fikri değişecekler belli bir oranı geçmedikçe netice değişmiyor.Neticeyi değiştirecek bir oran olana kadar malesef benim hesap geçerli.Her seçimde malumunuz muhalefet de bu oran değişti diyor ama değişmiyor.Şahsen değişmez demiyorum,olanı söylüyorum.

2001 den öncesi ortamla koalisyon vs. sebeplerden dolayı kıyaslamak biraz zor.2001 öncesi bir 5 yıl enteresan şeyler oldu,sonu krizle bitti evet ama dönüp dolaşıp ANAP ruhuna geri dönüldü,hatta aynı kadrolar geri geldi.Toplamda 30 yıl,bir insanın çocukluğunu yaşlılığını çıkar,bir insan ömrü,bence hamam da aynı tas da aynı.
    Ha o kısmı doğru döne döne gene anap kırması bir şey yönetecek hep bizi,bazen islami sosu fazla olacak,bazen milliyetçi,bazen ulusalcı sosu ama hep anap benzeri bir şeylere mecbur bırakılacağız.Gerçi artık ben siyasete falan da inanmıyorum,siyaset de asıl dolaplar çevrilirken cambaza bak nevi bir şey bence.Artık sıkıldım oy vermekten de.Hele o ekmelettine verdiğim tıpış tıpış oy yok mu ))))))Ah kılışdar sen de az değilsin.Nerden buldun lan ekmelettini kulağına kim fısıldadı acaba, aday gösterene kadar hazreti tanıyormuydun))))) Neyse yaşandı bitti saygısızca diyelim geçelim arkadaşlar.

4. piyasa gercegi 1,5 dakika da anlatılmış

https://www.youtube.com/watch?v=0EhrAJjP3QQ

5. Erdoğan, CHP’nin İş Bankası hisselerinin Hazine’ye devri için MHP’nin desteği ile bir yasal düzenleme yapılabileceğini açıkladı.

BRUNSON KARARINI YARGI VERECEK’

(12 Ekim’de (yarın) sizin ‘ilişkileri karanlık’ değiniz Rahip Brunson’ın davası var. Amerikalılar çok sessiz ve derinden gidiyorlar. Eski nobran üsluplarını bir ölçüde terk etmiş gözüküyorlar ama yüksek bir beklenti içerisindeler) Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olması sebebiyle, ben yargıya müdahale edecek konumda değilim. Ben, demokratik bir cumhuriyet olan, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanıyım. Dolayısıyla yargı ne karar verirse, o karara uymak zorundayım. O işin muhatabı olanlar da yargı kararına uymak zorundadırlar. Olay budur.

Detaylı açıklamalar var haberlerde.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku

Ne hamami, ne tasi kurnada ayni, zurnada ayni ve hamamin tellagi da ayni!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Erdoğan, CHP’nin İş Bankası hisselerinin Hazine’ye devri için MHP’nin desteği ile bir yasal düzenleme yapılabileceğini açıkladı.

BRUNSON KARARINI YARGI VERECEK’

(12 Ekim’de (yarın) sizin ‘ilişkileri karanlık’ değiniz Rahip Brunson’ın davası var. Amerikalılar çok sessiz ve derinden gidiyorlar. Eski nobran üsluplarını bir ölçüde terk etmiş gözüküyorlar ama yüksek bir beklenti içerisindeler) Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olması sebebiyle, ben yargıya müdahale edecek konumda değilim. Ben, demokratik bir cumhuriyet olan, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanıyım. Dolayısıyla yargı ne karar verirse, o karara uymak zorundayım. O işin muhatabı olanlar da yargı kararına uymak zorundadırlar. Olay budur.

Detaylı açıklamalar var haberlerde.
    Büyük abiler boşuna mı Milyar milyar paraları yurt dışına çıkardı....Havuz boşaldıkça bir şeylerle doldurmaya çalışacaklar.....

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Büyük abiler boşuna mı Milyar milyar paraları yurt dışına çıkardı....Havuz boşaldıkça bir şeylerle doldurmaya çalışacaklar.....
    bankanın şu anki değeri yaklaşık 4 miiyar $

chp deki hisse %28

buda 1,1 mil $ civarı yapar.

butun sıkıntıları bupara içinmi.

bence başka bişey var bu işte.

Sayfa 670/1000 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz