Sayfa 670/937 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Bu iş benim için onur meselesidir.Parayi her türlü kazanırım sorun değil.Ama bu işin sonunda hatırı sayılır parmakla sayılabilecek insanlar arasında cephede en ön safta savaşan fedailerden olmak farklı bir şey.Yillarca gasp edilen bu Milletin malı iade edilmek zorunda ama bunu söylediklerim Onurlu insanlara onursuz lar anlayamaz.Nokta

2. Her zaman yazmam.son olarak şunu söyliyeyim,eğer doğru olduğunu bildiğiniz,inandığınız bir doğrunuz varsa,salağın tekinin sizi vazgeçirmesine asla izin vermeyin....! Nokta.dahada yazmam.

3. Sayın hoşt’’es. Acaba bunları okuyor musunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Ya kardeşim sanane ya nasıl bir ruh hali bu uzun uzun yazıyorsun. Milletin parasına ortaklığınızmı var anlamadım. [emoji1]Neyse sessiz kalmak en iyisiymiş. Bunlara uyan şeytana uyar nemelazım.kapatıyorum kepenkleri 5 senede olsa beklerim 10 senede olsa. Kuzuyu kurtlara kaptırcaz yoksa varsın batsın benimki. İnşallah sen haklı çıkarsında bide burada haklı çıktım dersin. Para pul olmuşken iyice batabilir bendeki problem yok gardaşım benim.
     Alıntı Originally Posted by Hostel78 Yazıyı Oku
    Kişinin imanı sorgulanacak birşey değildir Allahla kul arasındadır. Öyle 3 kuruşa 5 köfte yok. Siz biliyor musunuz bu sayfada kimler al satla 1i 1000 yaptığını. Maliyetleri sıfır. Ortalıkta kimseye söyleme söyleme deyip 100kişininde haberi olan mevzular var hepside benim kulağıma geliyor. Düne kadar hükümet banka oturdu anlaştı diyenler baktılarki olacak gibi değil mal boşaltmak için şimdilerde banka kendisi imha edecek demeye başlamış. Doğruyu söylüyorum diyemi imansızım. Sakın ola bu fiyatlardan birilerini gaza getirip aldırmayın ve sakın ola danışıklı alış satış yapmayın. İmansızlık bunlardır vesselam...
    BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Hostel78 Yazıyı Oku
    Bu arada kurucu hisseler muhakkak imha olacak tabiiki. Benim yazdıklarımı yanlış anlamayın. Ama ne zaman imha olacak? 2030damı 2050demi. Belkide 2022de. Bunu biliyorum diyenlere inanmayın. Şöyle oldu böyle oldular yalan dolan. O bilgiler sana bana gelmez. Gerçek bilgilerin yayılmama gibi bir huyu vardır. Piyasada hep yalanlar dolaşır. Hükümet konuyu gündeme getirdi 1 2 yıl içinde imha olur algısıyla hisseler yükseldi mevzu bu yani... hükümetinde yimha etme olasılığı 2018deki ateş gibi değil şuan... çıkıpta haber almış gibi banka imha edecek demek neyin nesidir...

Bankaya çalışıyorsun diye iftira atmış bir arkadaş. Komedi. İmhaya niyeti olsa bankanın 10yıl önceden başlardı... toplasa 5000 6000den toplardı.
    Buradan açıkça yazmıyorum çünkü niyetinizi tahmin ediyorum. Son 3 aydaki ilgili kurumlar mevzuat değişikliği ve resmi gazete yazılarını incelerseniz hazırlığı görürsünüz. Hazırlığı zaten bilip farklı amaçlarda iseniz haydi başka kapıya verilecek kurucu yok bende ha satanlar varsa ki vardır zaten bist tarihine geçmek onlara nasip olmamıştır. Herşey bir nasip meselesi kaderden öteye yol yok. Ama gereksiz yere bu kadar yırtınmanızı anlayamadım. Sizi başka foruma alalım burası şampiyonlar kulübü.

6.  Alıntı Originally Posted by Hostel78 Yazıyı Oku
    Bu arada kurucu hisseler muhakkak imha olacak tabiiki. Benim yazdıklarımı yanlış anlamayın. Ama ne zaman imha olacak? 2030damı 2050demi. Belkide 2022de. Bunu biliyorum diyenlere inanmayın. Şöyle oldu böyle oldular yalan dolan. O bilgiler sana bana gelmez. Gerçek bilgilerin yayılmama gibi bir huyu vardır. Piyasada hep yalanlar dolaşır. Hükümet konuyu gündeme getirdi 1 2 yıl içinde imha olur algısıyla hisseler yükseldi mevzu bu yani... hükümetinde yimha etme olasılığı 2018deki ateş gibi değil şuan... çıkıpta haber almış gibi banka imha edecek demek neyin nesidir...

Bankaya çalışıyorsun diye iftira atmış bir arkadaş. Komedi. İmhaya niyeti olsa bankanın 10yıl önceden başlardı... toplasa 5000 6000den toplardı.
    Banka kap’a açıklama yollamadan nasıl toplayacakmış, anlat biz de aydınlanalım.

700 bin lirayı bir hisseye yatıran insanların burada tanımadıkları insanların yazdıklarından etkilenerek alım yaptıklarını düşünmen komik olmuş.

Tahtalardaki karşılıklı ve anlamsız işlemlerle yorumlarının aynı zamana denk gelmesi de tesadüftür muhakkak.

7.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Banka kap’a açıklama yollamadan nasıl toplayacakmış, anlat biz de aydınlanalım.

700 bin lirayı bir hisseye yatıran insanların burada tanımadıkları insanların yazdıklarından etkilenerek alım yaptıklarını düşünmen komik olmuş.

Tahtalardaki karşılıklı ve anlamsız işlemlerle yorumlarının aynı zamana denk gelmesi de tesadüftür muhakkak.
    Kedidir o kedi. Katılıyorum yazdıklarınıza sayın bankers

8. bu gelen fırtına Türk ordusudur Yarab....

Sayfa 670/937 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •