Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Viop - XIII

1. birde şirketlerin kısa vadeli yükümlülükleride önemli bunu çevirebilme kapasitesi...

herkes thy diyorda hiç şirketin kısa vadeli borçlarına baktınız mı?

Agresif büyüme politikasıyla müthiş borçlanmaya gitti...

şu an gelir kalemi nerdeyse durdu firmanın...

bütün uçaklar boş yatıyor...

pilotların maaşlar ödeniyor...

bu süreç böyle devam ederse bedelli gelirse şaşırmayın...

büyük dağın karı çok olur derler..

yatırım yapacağınız şirketin kısa vadeli borçlanma durumunada bakın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Genelde dolu stok ile çalışırlar. Doldur boşalt yapmıyorlar. Diyelim ki 3 ay 30 dolara ucuz petrol aldılar. İlk çeyrekte sadece stok zararı yazar. Ama petrolü ucuza almanın avantajını görürler. İleride petrol fiyatları yükselirse de stok karı yazar.
    Önemli olan kar marjı. Ben düşük petrol fiyatlarının kar marjını olumlu etkileyeceğini düşünüyorum.
    Bu günlerin insanın borsa hayatında 1 yada 2 kez başına gelebileceği ve krizi fırsata dönüştürmek için tarihi günler. 180 TL hedef fiyatlı Tüpraş 80 TL ye dampingli satılıyor. Daha ne istiyorsunuz?
    bir sey istemiyoruz sn. mustican [emoji846] ama ilk ceyrek mali tablolarin cok kotu gelecegu kesin ve daha sonraki bilancolarin da durumu belirsiz. bu durumda tupras icin 2020 yili kayip yil olacaktir.

dogal olarak bunun da piyasa fiyatina yansimasi normal. ilk etapta 75 li rakamlardan once ilk alislari yapmak mantikli durmuyor.

yatırım tavsiyesi degildir

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku

Artık bütün ülkeler içine kapanıyor. Sadece turizm bitmedi, dış ticaret de büyük darbe aldı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sn deniz43 bu yazdıklarınız borsaların devamı noktasında nasıl bir sonuç doğurur sizce ?
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

4.  Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Birazı bizde Şaka bir yana Thyao yeni sulara yelken açacak gibi Ve daha da önemlisi Thyao’yu bilen endeksi de bilmiş olacak.

Esen kalın
    Abddeki havayolu şirketleri 50 milyar dolarlık yardım için görüşmelere başlamışlar.

grafiklere bakarak kriz falan yok gibi.

hiçbir hisse yeni dip bile tazelememiş
    hisse dediklerimde xu100 30 falan.

6. 119,7
    118,2
    112,75
    107,25
    104,25

Ort 112,5 diyelim. 5 adet diyelim 15 adete kadar yolu var 3 ile 5 bin arasında farklarla açılacak.

Birazda hisse aldım. Çok değild KOZAL (55), SODA(4,5) 1/100 ile.

Eldeki kar (1520TL).

Bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete. Bakalım sonum nasıl bitecek. Merak etmeye başladım.

Alıntı Originally Posted by Ege Mavisi Yazıyı Oku
    Yani tabi Çin'in verdiği verilere inanırsanız İtalya ile arasında az bir fark kalmış diyebiliriz.

Hapşıranı yakıyorlardır orada.
    Hapşırmak Corona belirtileri arasında yokmuş, hapşıran görürseniz kucaklayın, en fazla grip olursunuz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Reis neden ortada yok. Bugun açıklama yapacak mıydı.

Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •