Teşekkürler sn. @cefaks
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
İçinden geçtiler resmen. Geçmiş olsun.
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
95 mly usd piyasa değerine düşürdüler.
Arena yı toptan satsınlar bence.
Birde ödüllendiriyorlar yöneticilerini bunu anlamak cidden zor.
Blooberge çıkıp projeler ciddi şekilde desteklenecek deyip sonra ortadan kaybolmak....Yorumsuz....
Açıklayın bir projenizi bir zahmet,bizde bilelim.
Bu hintliler ilk arenayi aldiklarinda da cagri yapmadiklari icin yatirimci ile davalik olmuslardi. Sicili bozuk yani bunlarin.
Bakalim ne zamana kadar bu ahlaksizliga musaade edecekler.
2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakallı aslında hintlilere çalışan maaşlı bir eleman idi. Şuan maaşlı bir elemandan köle statüsüne düştü (yükseldi !) ... Efendilerine daha üstün hizmet edebilmek için ellerinin altına yerleşti. Uzaktan hizmette aksamalar oluyordur. Kendi istikbali için sirketini, yatırımcısını gizlice satabilen bi insan. Ben bu gelişmeleri yakın geçmişte bir internet sitesinden öğrendim. Hadi ben yeni öğrendim. Peki burada 50 60 bilanço gören, bunlara şahitlik eden kişiler ne diye duruyor.
Yer İmleri