Sayfa 670/1200 İlkİlk ... 1705706206606686696706716726807207701170 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. burda kimseye ukalalık yapmam biz büyüklerimizden böye öğrendik ateks burda paylaşılmıştı ben bir dostun ricası üzerine özellikle sayfasında dün paylaşmıştım bakın isterseniz yanılma payı ne olmuş neyse sacro abi kusura bakma sayfanı boşuna doldurmak zorunda kaldım tekrar senden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim ama ky yem olmayın beyler bakın bugün borsa pozitif ama aksa negatif aksa için 14,18 önemli aşağı kırarsa hızlı bir düzeltme yer 13,30 -40 desteği burda kalıcı olursa ise hedef 15,15 olur
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen olay tamamen bu.

Alcan atcan kenara.

1 2 ay once ekgyo dedim.

Bu kagit bu bilanco ile bu fiyatlarda durmasi imkansiz.

Aldik ettik, alanlar oldu. Kagit gitmiyor vs vs.

Ama gidecek. Yani hersey sabir.

Emlaki 2.90 dan alirken karelde 2.90 di suan 6.20.

Karelde 1.40 1.80 arasi kac sene surundu.

Yani demek istedigimi anladiniz.

Hani derler ya esyanin dogasina aykiri.

Iste buda ondan.
    Sacro hocam karel kiler ekgyo demiştiniz allah razıolsun sizden iyi kazandık çok teşşekkürler değerli paylaşımlar için..ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bir haftadır kodesteydim. Yeni çıktım. : ) ayagimin tozuyla KAHRAMAN BEY DSA için varol. Allah razı olsun.

4. Fight hocam sen de varol. Kimseye takılma. Biz arkandayiz. Ne demek istediğini gayet net anlıyoruz. Rahat ol. Saygılarımla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    PARA GIRISI

PARA CIKISI

ALAN

SATAN

____________V_K____________

6. aksa bugün aksattı çoh mu daldınız yaf
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

7. Escom patron hisse satmış ....

Ytd

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    fight hocam tecrübelisin grafiklerin anlamlı ama burda emin o seni takip eden bir sürü insan var sende bazen gerçekten eften püftürk hisse paylaştın ve bu konuda bende seni eleştirenlerdenim ama yiğidin hakkını yiğide vermek lazım mesala burda ki bir dostuma dyoby 3,27 ken al dedim ben aldım ve 4,60 dan sattım sonra 4,90 dan aldım bugün 5,20 gördü teknik bozulmaya başladı ve 4,86 çıktım ama burada hiç paylaşmadım çünkü bu hisselerle oynama gerçekten zordur stop rakamını koysan bile stop yapayım derken 10 kademe aşağı satarsın ama kağıda 4,98 satmaya çaılışrken zorla 4,86 verebildim bu yüzden hisse paylaşılırken ltf daha dikkatli olmak lazım
    Isteyen istedigi hisseyi burdan paylasir hocam. Asi bsi csi yok.

Burasi fikir alis veris yeri.

Grafik grafiktir.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 670/1200 İlkİlk ... 1705706206606686696706716726807207701170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •