Sayfa 670/998 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Heee... olur...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahali Kızılaya yardım etmeye düşünür oldu...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

BeBePe verecekmiş, bizin yerimize.
    Bunu kaale alan var mı.

Bir de "ÇELİK KUBBE" muhabbeti var, Antalya kadar yüzölçümü olan göt kadar İsrail Demir kubbesi tam doğru dürüst savunma yapamıyor, maliyeti kaç milyar dolar belirsiz.

Türkiye İsrailden 40 misli büyük, onlar 10 milyar dolara mal ettilerse bize 400 milyar dolar para gerekli, kısaca yiyecek para lazım yoksa kubbe habbe bir halt olmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5. Bugün daha önce bilmediğim lüzumsuz bir bilgi edindim şimdi süratle paylaşayım,

Kaynanalar dizisinde Niiiii yapan Ticen vardı gülibik Timürün karısı aynı zamanda bu hanım ki gerçek adı Sevda Aydan, basketçi Efe Aydan ile tiyatrocu Ege Aydın'ın anası buraya kadar herkes bilebilir.

Emme bu kadının yani Ticenin kocası , Adnan Aydan opera sanatçısı Ayhan Aydan ın erkek kardeşi imiş , Ayhan Aydan kim diyen vardır mutlaka az da olsa Menderes'in gizli ama bizsiz metresi Opera sanatçısı, hemi de Ege Aydan bu olayı bi de anlatmış mış, şöyle:

"Ünlü oyuncu programda opera sanatçısı olan halası Ayhan Aydan ile eski başbakan Adnan Menderes’in yaşadığı aşkı anlattı. Halasının yaşadığı ilişkiyle ilgili aile içinde konuşulmasının ve soru sorulmasının yasak olduğunu söyleyen oyuncu, “Halamın evindeki bir kapı saraya açılır ve Adnan Menderes ile orada aşk yaşarlardı” dedi.

Ege Aydan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Küçükken halamın evine gittiğimde 3 daire vardı ve birbirine bağlıydı. Caddeye bakan tarafta halamın kendi özel hayatını yaşadığı ve bizlerle görüştüğü bir daire vardı. Bazen ben bir kapıdan öbür daireye geçerdim ve orası saray gibiydi. Halam, Adnan Menderes’le o evde buluşurdu. Çünkü evli değillerdi o yüzden de öyle bir yaşam şekli kurmuştu. Halam ve Adnan Menderes’i hiç yan yana görmedim ama fotoğrafı olurdu. Ben de bu adam kim diye merak ederdim. Ama sormak yasaktı.”

Hatta Dini bütün başbakanımız Adnan Menderes, Ceviz kıran pardon Fındıkkıran operasını çok severmiş veya balesini bu eseri izledikten sonra kırmadığı ceviz ve fındık kalmamış.

Bu adam asılmasa idi rezil bir şekilde anılacaktı ama şimdi şehit ve kahraman oldu. Ve de adına ağıt yakanlar bugünkü düzeni oluşturdu.Bu konulara değindiklerini hiç gördünüz mü AKP lilerin. Ayhan Aydan veya Suzan Sözen mes'elelerine oysa Deniz Baykal'ın kasedine " Ne özeli genel genel diye " yorum yapmışlardı meydanlarda...

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir de "ÇELİK KUBBE" muhabbeti var, Antalya kadar yüzölçümü olan göt kadar İsrail Demir kubbesi tam doğru dürüst savunma yapamıyor, maliyeti kaç milyar dolar belirsiz.

Türkiye İsrailden 40 misli büyük, onlar 10 milyar dolara mal ettilerse bize 400 milyar dolar para gerekli, kısaca yiyecek para lazım yoksa kubbe habbe bir halt olmaz.
    Tüm ülkeyi kapsamasa da olur. Üç beştepe yeter.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

A.K. Partinin üye sayısı 11 milyon, 4.100 gayme parti aidatı verseler, savunma fonu toplanır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bunu kaale alan var mı.
    Haklısınız ama;

M.Vekili + emekli ise 288 bin TL maaş
    Muhtemelen 10'larca polis koruması
    Makam araçları, şoförü
    istediğini devlet memuru yapabilme hakkı vs. var muhtemelen.

Keşke beni de bu şartlarda kaale almasalar.

Sayfa 670/998 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •