-
Ceza bitince çıkarırlar boşuna it dalaşına girmeye gerek yok 20/09/2019 tarihinde yine toplanalım alttan toplamaya devam
-
Bimere şikayet eden şahsa buradan selamlar mutlumusun şuan
-
Devre kesici niye giriyor bu kadar acaba ani bir hareket yok
-
Cemaş döküm son durumu hakkında bilgisi olan varmı ne durumda mali yönde ve satış vs kısa bilgi verecek varmı?
-
Milletin canı boğazındayken,peşinden birde SPK darbe attı,hooop 0.87,işte klasik durum ak sayesinde,yani bu ülkede hırsızlar el üstünde tutuluyor kendileri dahil...neymiş yatırımcıyı koruyormuşlar,10 misli aşağıya düşerken neredeydiniz ???
-
Bundan postaladıklarımı denge ve tdgyo'ya atmıştım,%10 karlan postaladım,her 2 hisse peşinden %25 yaptı,neden bunları yazıyorum,çoğu gereksiz diyecek,çünkü borsada tek kağıt yok 600 üstü kağıt var,kar ettiklerinizi çok düşenlere atınki,karınız katlansın,öyle yatmalar 2010 öcesiydi,şimdi o durum yok,çarpılmadan önce siz çarpacaksınız bir kenarda bekleyecek zamanını kollayacaksınız !!!
-
5.000 TL kardayken 500 tl kar yaptık aç gözlülüğümüzün sonu satmadık daha fazlasını istedik ama Allaha şükürler olsun zararla çıkmadık Allah bereket versin
-
0.92 görüldü tekrar...enerjiyi takip ediyorum,oda 0.36-37 arası gezeliyor,nıbas yolu doğrulttu çok pahalı ve riskli,sadece geriye enerji kaldı yasaksız,oraya bir kayış olurmu bilemeyiz !!!...ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri