Gözlerinizi açın arkadaşlar. Yoksa RTE için değil. Bu coğrafyada büyüyebilmek için EVET. RTE bir yol açtı bu yolu kapstmayalım. Dünyaya sesimizi duyuralım.
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Bazen dusunuyorum da, bu adamlar, boyle bir soygun cetesi tarafindan yonetilmeye cok layik.
Akil yok, beyin yok, dusurstluk yok, inanc yok, muhakeme gucu yok.
çağdaş görünümlü arkadaşların bizlere yaşaatığınız azaptan
diyor.
Ruh hekimine gidecegine buraya gelmis yaziyor.
Sabahın köründe burayı mı okuyordun sen..
Gene aradı o arkadaş..
-- Abi valla şok oldum.. o senmişsin ya.. adam bilgili.. güzel yazıyor diyordum.. ama d****n abim kadar bilgili değil.. diyordum.. meğer o senmişsin..
-- Meşhur oldun oolumm.. hisse.net'e üye olmadan hisse.net'te meşhur oldun..
-- He valla abi.. ha ha ha ha.. Abi hemen üye oluyorum..
-- Ol.. Ama bana bulaşma.. beni açık etme.. o topiğe de bir şey yazma.. keserim çeşmenin suyunu valla..
-- Tamam abi.. söz.. bulaşmam.. açık etmem..
-- Haa.. şu benim yazlığın garaj kapısını tamir ettin mi sen..
-- O iş bende abi.. merak etme.. referendumdan sonra tamamdır..
-- Bak haala referandum diyor.. ooolum yaz geliyor yaz.. geleceeem oraya haa..
-- Abim benim.. tamadır o iş.. Haaa.. kaadı da çarşamaba günü sattıydım... şaka yaptıydım sana.. kızdırmak için dediydim.. sen kızınca çok tatlı oluyorsun..
-- Garaj kapısı.. garaj kapısı.. hadi kapat.. işim var.. seans açılacak nerdeyse..
.
.
.
![]()
Yer İmleri