Sayfa 671/1023 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    Kimsenin umurunda değil çıkıp bir açıklama bile yapmıyorlar.
    Aslında çok umurlarında ama telaşa düştüklerinin anlaşılmasından korkuyorlar. Geceleri bie gözlerine uyku girmiyordur. O badem Bıyıkları terleyip duruyor. Eminim her dakika doların fiyatına bakıyorlardır. Jöleli ve ekibi tarafından şorthladıklarını düşünüyorum. Ama dolara gelen talep her geçen gün arttığı için 4 tl altına basamıyorlar. birkaç gün daha 4.2 üzerinde tutunsun sonraki hedefi 4.3 üzeri olur ve belkide 4.4 üzerine atar. DOLARIN YÜKSELİŞİ ONLARI BAYA TEDİRGİN EDİYOR AMA PANİK HALLERİNİN PİYASAYA YANSIMASINI İSTEMİYORLARDIR. Bakalım nereye kadar Halkı uyutacaklar göreceğiz.

Merkezden hamle ..

*TCMB: REZERV OPSİYONU MEKANİZMASI KAPSAMINDA DÖVİZ İMKÂN ORANI ÜST SINIRI YÜZDE 55’TEN YÜZDE 45’E DÜŞÜRÜLDÜ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by medwig Yazıyı Oku
    merkezden hamle ..

*tcmb: Rezerv opsiyonu mekanizması kapsamında döviz imkân oranı üst sınırı yüzde 55’ten yüzde 45’e düşürüldü
    *tcmb: Söz konusu değişiklik ile yaklaşık 6,4 milyar türk lirası likidite piyasadan çekilecek olup, yaklaşık 2,2 milyar abd doları tutarında döviz bankaların kullanımına geçecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. TCMB ROM değişikliği ile 6.4 milyar TL piyasadan çekilecek yerine 2.2 milyar dolar piyasaya girecek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    TCMB ROM değişikliği ile 6.4 milyar TL piyasadan çekilecek yerine 2.2 milyar dolar piyasaya girecek.
    Eskiden futbol tribünlerinde bir tezahürat vardı

Giren çıkan "......." a ..... diye..

Bir an aklıma o geldi..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Eskiden futbol tribünlerinde bir tezahürat vardı

Giren çıkan "......." a ..... diye..

Bir an aklıma o geldi..
    Çektiği 6.4 milyar TL'yi zaten akşam GLP ile geri verecek. İşin piyasada kalan döviz kısmı ise nereye kadar?. Zira sorun artık döviz likiditesi sorununun ötesine taşınıyor. Havuzun altındaki delik büyük.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Çektiği 6.4 milyar TL'yi zaten akşam GLP ile geri verecek. İşin piyasada kalan döviz kısmı ise nereye kadar?. Zira sorun artık döviz likiditesi sorununun ötesine taşınıyor. Havuzun altındaki delik büyük.
    cıkks
    çekilen çekildiği ile kalacak daaa
    bir etkisi olmuyor işte..hala kaçak dövüşüyor MB..Üzerine oynatıyor..Hastalığın süresini uzatıyor iyileşmede uzun ve sancılı olacak..
    Zamanında 18 e çekse idi göstergeyi şimdi bu dolar ataklarını daha yüksek perdeden karşılar daha dirençli olurduk..

GLP de akşam veriyo ama ertesi sabah geri alıyor 1 günlük o..

Bankaların gün içi işlemlerden kalan açık pozisyonları kapama...

Ama bu karar ile bankalar gün içi TL havuzları daralacak..

Daha iyi bile varsa aydınlatabilir..Benim bildiğim durum böyle ..

Sayfa 671/1023 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •