Derleme gibi olmuş, haber, Ukrayna meselesi. NATO tırt. Gürcistan gibi olacaklar sanki..
Derleme gibi olmuş, haber, Ukrayna meselesi. NATO tırt. Gürcistan gibi olacaklar sanki..
E adam bunu yıllar önce dedi))))))))))
Yani, fazla komplocu bir ağız..neredeyse her şey var içinde..
Söylediklerine genel anlamda katılırım, tarih meselesi biraz üfürük, o dedi bu dedi diye olmaz o işler, sosyal olaylar gelişir, çıkarlar çatışır, demokrasiler sürpriz yapar yeni bir yönetim doğar, her şeyi göze alırlar, diplomasi tükenir savaş başlar...günümüzde savaşlar düşük yoğunluklu ve sürekli yaşanıyor..ama dünya savaşına evrilmiyor..
Sadece İsrail ile ilgili dediklerine katılırım, ne zaman Suriye' de görünür olacaklar merakla bekliyorum..tamamen o harekata yönelik update ettiler kendilerini..bekliyorlar..
Krizden hemen sonraki yıllar 2002-2003 vs. o tarafa mal çeken lojistik firmalarıyla iş yaptığımız yıllardı. Bazen elemanlarıyla denk gelir maceralarını dinlerdik. Bulgaristan ve Romanya acınacak halde halimize bin şükür derlerdi. O kadar sefalet içindelerki anneler kızlarını yemek parası karşılığı yol kenarlarında pazarlamakta beis görmüyor derlerdi. Ucuz olduğu için ordan ne kapsalar tırla yurda sokmaya çalışırlardı çoğunlukla.
Şimdi bakıyorumda o Bulgaristan'ın parası bilem 16.6 katına çıkmış TL ye karşı. yani 20 yılda her yıl 0.8 kat tur bindirmiş TL ye nanik yapmış, barnak basmış
Sırf bu bile crash son sürat duble-yollarda demeye yeter de artar bile
Yakınsıyor gelmekte olan güle oynaya...
Bir de defalarca yazdım gene yazayım.Komplo teorisyenliği diye bir tanım bilimsel olarak imkansızdır.Ortada bir teori ya vardır ya yoktur,teori varsa ya doğrudur ya yanlıştır,öyle ayrı bir komplo teorisi kategorisi manasızdır yanlıştır.
Yer İmleri