Sayfa 671/1000 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Derleme gibi olmuş, haber, Ukrayna meselesi. NATO tırt. Gürcistan gibi olacaklar sanki..

E adam bunu yıllar önce dedi ))))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yani, fazla komplocu bir ağız..neredeyse her şey var içinde..

Söylediklerine genel anlamda katılırım, tarih meselesi biraz üfürük, o dedi bu dedi diye olmaz o işler, sosyal olaylar gelişir, çıkarlar çatışır, demokrasiler sürpriz yapar yeni bir yönetim doğar, her şeyi göze alırlar, diplomasi tükenir savaş başlar...günümüzde savaşlar düşük yoğunluklu ve sürekli yaşanıyor..ama dünya savaşına evrilmiyor..

Sadece İsrail ile ilgili dediklerine katılırım, ne zaman Suriye' de görünür olacaklar merakla bekliyorum..tamamen o harekata yönelik update ettiler kendilerini..bekliyorlar..

Krizden hemen sonraki yıllar 2002-2003 vs. o tarafa mal çeken lojistik firmalarıyla iş yaptığımız yıllardı. Bazen elemanlarıyla denk gelir maceralarını dinlerdik. Bulgaristan ve Romanya acınacak halde halimize bin şükür derlerdi. O kadar sefalet içindelerki anneler kızlarını yemek parası karşılığı yol kenarlarında pazarlamakta beis görmüyor derlerdi. Ucuz olduğu için ordan ne kapsalar tırla yurda sokmaya çalışırlardı çoğunlukla.

Şimdi bakıyorumda o Bulgaristan'ın parası bilem 16.6 katına çıkmış TL ye karşı. yani 20 yılda her yıl 0.8 kat tur bindirmiş TL ye nanik yapmış, barnak basmış

Sırf bu bile crash son sürat duble-yollarda demeye yeter de artar bile
    Yakınsıyor gelmekte olan güle oynaya...

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Komşunun parası .!!!!

Mart 2001 ” 1 Bulgar Levası: 0,3 Komşunun parası

Mart 2001 — 1 Bulgar Levası: 0,3₺
    Mart 2011 — 1 Bulgar Levası: 1,1₺
    Mart 2021 — 1 Bulgar Levası: 5,0₺

O adamın işi komplo teorisyenliğiydi zaten , sürekli atıp sıkılardı rahmetli
    Şuan ki teknolojiyle bir dünya savaşını yada dünya savaşını geçtim iki süper gücün savaşını dahi hiç bi manyak göze alamaz. İnsanlar için topyekün bir kıyım ve doğa için de tam bir felaket olur.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    O adamın işi komplo teorisyenliğiydi zaten , sürekli atıp sıkılardı rahmetli
    Şuan ki teknolojiyle bir dünya savaşını yada dünya savaşını geçtim iki süper gücün savaşını dahi hiç bi manyak göze alamaz. İnsanlar için topyekün bir kıyım ve doğa için de tam bir felaket olur.
    Valla onu bunu bilmem 2021 bitmedi,orda burda patlamaya hazır bir ton bölge var,yıl sonuna kadar buralarda savaşlar başlarsa adam tarihi tutturdu derim .Artık müsadenizle o kadarı da tesadüf olmasın.

Bir de defalarca yazdım gene yazayım.Komplo teorisyenliği diye bir tanım bilimsel olarak imkansızdır.Ortada bir teori ya vardır ya yoktur,teori varsa ya doğrudur ya yanlıştır,öyle ayrı bir komplo teorisi kategorisi manasızdır yanlıştır.

Sayfa 671/1000 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •