bu hissede spek olmadığına tam kanaat getiriyorum , fiyat tamamen piyasada oluşuyor....
bu hissede spek olmadığına tam kanaat getiriyorum , fiyat tamamen piyasada oluşuyor....
Anladığım kadarıyla bize ağzı ve cebi güçlü bir üfürükçü gerekiyor.
İzci vardı burada , nerede şimdi ? Hisseyle ilgili en ufak olumsuz eleştiriye ateşler püskürürdü.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alan satanı görebilen varmı arkadaşlar teb varmı tahta da ....
Beyaz eşya yurtiçi satışlarında düşüş var , beyaz eşyacılar dillendirmeye başladı ötv indirimini, teşvik paketinde öyle bir şey çıkarsa önümüz açılır , yok çıkmazsa pek bir cacık olmaz gibi... birleşme vs. gibi sürpriz bir şey çıkarsa işler değişir...
Başladı 1 lotla 1 kademe aşağı basmaya. Parça parça yaptığını düşündüğünüz alımları bi toplayın kesin tam yapar 5000 3000 10000 gibi bence bu tahta sahipli. Gel gelelim sahibi acımasız.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Kitapci seni pek bir moralsiz görüyoruz
Yook gayet iyiyim elhamdülillah
E pek bi sus pus oldun niye ki
Sus pusluğum şu piyasanın içinde olup da bir tavan görememek sürekli başkalarını seyrediyoruz
Bizde görürüz diyecem de hiç öylee bir havada yok hissemiz de , işimiz Allah (cc)a kaldı
Bak o cümleyi hiç sevmiyorum mazaAllah insanı küfre götürür , işimiz her daim her an Allah(cc) a kalmıştır ,sebepleri o yaratır
İyya kena'budu ve iyya kenestain.
(Allah'ım) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım (medet) dileriz.
Yer İmleri