Sayfa 673/718 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Patron kaldır bir kademede diyelim ramazan sin. De ki şu kurumdan kaldırıyorum. Ucyuz besyuzle olmuyor.
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ben tatar ramazan bu oyunu bozarım ..
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Çete çok çetin... Böylesi bir çete grubuna hiç denk gelmedim. Hedefleri çok mu yüksek diye de düşünmeden edemiyorum. Ne var ne yok girdik, girmeye de devam ediyoruz. Allah hayırlısını versin...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. City ile calsiyorlar daha ne olsun. Kan emici A1 ve Info yanında. Muco operasyonu amerikanya dan yürütüyor
     Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Çete çok çetin... Böylesi bir çete grubuna hiç denk gelmedim. Hedefleri çok mu yüksek diye de düşünmeden edemiyorum. Ne var ne yok girdik, girmeye de devam ediyoruz. Allah hayırlısını versin...

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    City ile calsiyorlar daha ne olsun. Kan emici A1 ve Info yanında. Muco operasyonu amerikanya dan yürütüyor

Çete çok dürzü... 95 dekini sildi 94 e sadece 10 lot verdi, güya kademe düşürdü. Bunca işin arasında ara sıra göz atıyorum ve bu dürzü çetenin hareketlerine gülüyorum Siz mükü dışarda donsuz gezerken biz ayaklı borsada alıp satıyorduk...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ben tatar ramazan bu oyunu bozarım ..
    güldürdün beni kardeşim...Ama unutmayasın adamlık,delikanlılık,dürüstlük,mertlik devri bitti ..kardeşim, sen milletin gazına gelip kendini heba etme seviliyorsun..Buralarda 'İLiM' nickli güzel bir kardeşimiz vardı o da kayboldu gitti ikiniz çok iyi anlaşıyordunuz..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 04-07-2023 saat: 12:48.

6.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Çete çok dürzü... 95 dekini sildi 94 e sadece 10 lot verdi, güya kademe düşürdü. Bunca işin arasında ara sıra göz atıyorum ve bu dürzü çetenin hareketlerine gülüyorum Siz mükü dışarda donsuz gezerken biz ayaklı borsada alıp satıyorduk...
    94 den ısırdım abi bademim benim 300 bin lotcuk aldım dün 96 almıstı bademim aslan bedemim seviyem..

7.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    güldürdün beni kardeşim...Ama unutmayasın adamlık,delikanlılık,dürüstlük,mertlik devri bitti kardeşim sen milletin gazına gelip kendini heba etme seviliyorsun..Buralarda 'İLiM' nickli güzel bir kardeşimiz vardı o da kayboldu gitti ikiniz çok iyi anlaşıyordunuz..
    aynen abi ya yazık olduçok üzüldüm ilim kardesime zararına verdi galiba kardesim ALLAH.c.c yolunu açık etsin İNSALLAH zararını çıkarmıstır..

8. viop .dan tokat yıldızı abim gelmis hos gelmis hayırdır abim bir görüs alsak..

Sayfa 673/718 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •