Sayfa 673/937 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by Hostel78 Yazıyı Oku
    Kardeş sen neyi nasıl kazandın?...borsada kazanç oluşumu; alırsın yukardan satarsın kazandım dersin 😆 yada alırsın uzun vade temettü alırsın kazandım dersin, 1,5 lira temettü ile ekmek alamazsın...pozisyonu realize etmedikçe ne kazancından bahsediyorsun. Hissenin tekrar 100binlere 150binlere düşmeyeceğine emin misin? Hadi şunuda söyleyim içimde kalmasın... banka 30 yıl temettü ödememiş 'gaffa' arkadaşa jest olsun diye temettü ödemeyemi başlayalım diyeceklerde kazanacaksın. Yada hükümet çıkıp seçimi kaybetsekte bu işbankasını hazineye geçirelim mi diyecek. Ya arkadaş hazineye geçmesi imkansızda hadi gerçekleşti diyelim... nasıl olacakta kurucu hisseleri imha edecek yüzde28lik pay ile... zaten tdk ttk kurucudan alamadığı temettüyü isctr den fazlasıyla alıyor... kasada duran olağanüstü akçelerdede payı var zaten tdk ttk nın. Kim niye hamle yapacakta milyarları saçacak... Bakın bunlar benim şahsi düşüncelerim... ben bu şekilde düşünüyorum... herkes özgür hakaret etmeden tabiiki.
    1.Buradaki düşüncelerinizin kendi düşünceniz olduğunu söylemişsiniz, öyle düşünmesek de bizim düşüncelerimize saygı duymasanız da biz düşüncene saygı duyalım.
    2. Yazılarınızdan anladığım kadarıyla elinizde varmış satmışsınız..
    3. Yazılarınız o kadar profesyonel ki bu konulardan bilgisi olmayanları ikna edebilirsiniz veya amacınız bu konuya inananlarda ''acaba?'' sorusu oluşturabilmek.
    Sayın Hostel 78 madem elinizde yok. madem inanmıyorsunuz. burada niye yazıyorsunuz? 'MIRNAVVVV'

2. Arkadaşlar ite köpeğe cevap vermeyin ya "it ürür, kervan yürür"

3. Vaktiyle bir adam ;" günde iki ekmeğim olsa hiç çalışmasam" dermiş
    Gün gelmiş bir suça karışmış hapse atılmış.
    Sabah akşam günde iki somun ekmek vermişler zindanda...

Feriuddin Attar hazretleri ;" her insanın nasibi hayali kadardır" buyurur.
    Hayırlısını dilemek gerekir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hostel78 Yazıyı Oku
    Bunu sen söylüyorsun bilemem.

Banka hükümet masaya oturdular mı yine ? Okeye 4. mü arıyorlarmış? buna kargalar güler 🤣 Siyasi partiler kanundaki değişiklik işbankasıyla alakalı olacakmış gibi gaza getirme milleti... baktınki nereye elini atsan elinde kalıyor şimdide hükümet çözeceğe mi döndü iş tekrar 😃 böyle bir ortamda işbankası ile ilgili en ufak yapılacak hamle nelere neden olacağını biliyor herkes kendi ayağına sıkmaz ... orayı geçecen... en mantıklı senaryo mahkeme sonucu o da uzuuuun yıllar sürer.
    erdoğan seçim yasasını gündeme getireceğiz dedi. bunu söyledim.sen hangi gezegende yaşıyorsun.ben ve burada yorum yapanlar kimseye al sat demiyor.hisselerim de mkk dan kilitli blokeli.ama senin derdin ne bu kadar harıl harıl milletin aklını karıştırmayı bulandırmayı görev edinmişssin.elinde hisse yokken burda yazman etik mi.ne niyetle yazıyorsan Allah sana 5 mislini versin inşallah...

5. milli piyango bileti almadık biz.kurucu hisse bu zzzzzzztttt erenköy....

6.  Alıntı Originally Posted by fabrikator Yazıyı Oku
    Vaktiyle bir adam ;" günde iki ekmeğim olsa hiç çalışmasam" dermiş

Mevlana hazretlerinin de bir sözü var 😊

Niyeti kötü olan insandan değil niyetinin kötü olduğunu gizleyen insandan kork.

7.  Alıntı Originally Posted by fabrikator Yazıyı Oku
    Vaktiyle bir adam ;" günde iki ekmeğim olsa hiç çalışmasam" dermiş

👍👍👍 Çok doğrusunu söylemişsiniz sayın Fabrikatör. Siz de benden çok daha eskilerdensiniz. Hayaller büyük nasibimizi bekliyoruz Hakkımızda hayırlısı tabi.

8. Bak bakalım ne olacak ...

Sayfa 673/937 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •