Originally Posted by TARIK Emekli arkadaşlar, emekli maaşlarının en geç bugün yatması gerekmiyor muydu..Benim hala yatmadı da.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Emekli sandığı mı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by reha kaya Gümrük zorlukları getirirsen AB kan alır, benden demesi... Ikinci cümleye gelirsek, Türkiyeyi ithalât cenneti yapmaya çalışan arıyorsan, aynaya bak bulursun... Haaa... Bir de tarım bakanınız saman ithalatı için paramız var ki alıyoruz demişti, daha yüzlerce örnek bulabilirim kayınpederin de dahil... Birileri bir dönem. .. İthalat cenneti. .. derken artık kendi kendilerine mi muhalefet yapıyorlar. Utan Kılıçdar utan , senin işini de AKP yapıyor.
Originally Posted by dimitris Birileri bir dönem. .. İthalat cenneti. .. derken artık kendi kendilerine mi muhalefet yapıyorlar. Utan Kılıçdar utan , senin işini de AKP yapıyor. Kapitülasyonlar için bende Fatih sultan mehmete kırgınım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by reha kaya Arkadaşlar bu turistler geldi havuza, saunaya yemekhaneye girdiler tam gidecekler 3-5 tanesi hastalandı, bunları uçağa bildiremezsin gitsinler deye. Şimdi kaldıkları otel de atıyorum Rixosta karantinaya alınacak, 14 gün bunlara otel sahibimi bakacak? Oligarkın otelinde virüs çıkmaz abi merak etme. Hatta turist virüslü gelse bile şifa bulup gider . Kendi ülkesine dönünce nüksederse bilemeyiz tabiki.
BAĞ-GUR perşembe ve cuma günü alacak, cumartesi günü parayı dürüp fantezi düşünmediğimden, maaşı almayacağım.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Egeli Kapitülasyonlar için bende Fatih sultan mehmete kırgınım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bitsin artık bu kırgınlık. Adamın günahını alma .
Originally Posted by dimitris Bitsin artık bu kırgınlık. Adamın günahını alma . Benim gözümde Fatih Sultan Mehmet osmanlının en büyük padişahıydı. Bir ideali vardı ve onun için mücadele etti. Allah rahmet eylesin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Egeli Benim gözümde Fatih Sultan Mehmet osmanlının en büyük padişahıydı. Bir ideali vardı ve onun için mücadele etti. Allah rahmet eylesin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bence en mantıklı olan o sınırları korumak olmalıydı . Hep daha fazlası derken olanda kaybedilmiş zamanla
Forum Rules
Yer İmleri