Sayfa 673/1004 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    tüm söylemlerimden sonra piyasada o kadar abartılı fiyatlama var ki, gedzada söylendiğini söylediğim mübalalğalı rakamlar o hisselerin fiyatlandığı verilerin yakınından geçemez.
    ama şunu demeden de geçmeyecem senin evlatlığın varken başka hisse arayışını doğru bulmuyorum.

çünkü
    tüm hisselerinin en ucuz olanı o.
    trade attiklerinde evlatlığını artıracaksın, evlatlığının göstergeleri şiştiğinde verip aşağıdan yerine koyacaksın sadece,
    bende tereciye tere satıyorumya elindeki hisselerden sadece evlatlığını alırım.

2. takas verilende bir sıkıntı vardı şimdi düştü
    city 1.145 oldu deuche aynı.

3. Gecenlerde bahsettigim ambalaj firması bakab bugun tavan bakalım gedzamizda bir atak yapar insallah.

4. Ayni sektör olunca hâliyle insanın dikkatini çekiyor)

5. https://www.ensonhaber.com/dunya/isp...a-ovguİspanyol basınından Türk SİHA'lara övgü
    İspanya’nın ünlü gazetelerinden El Pais, Türk SİHA’larına övgü yağdırdı. Gazete haberinde “Türk SİHA’ları gökyüzünün yeni sahipleri†ifadelerine yer verdi.
    DHA

Türk yapımı silahlı insansız hava araçları, tüm ülkelerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Azerbaycan'ın cephedeki başarısının önemli etkenlerinden biri olarak gösterilen Türk SİHA'larını, İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Pais manşetine taşıdı.

"DÜŞMANIN MORALİNİ BOZMADA ÇOK ETKİLİLER"
    Haberde Türk SİHA’larının, diğer insansız hava araçlarına göre maliyet ve etki açısından daha iyi olduğu belirten El Pais, “Yok ettikleri hedefleri kayıt altına alabildikleri için aynı zamanda güçlü bir propaganda silahına dönüşüyorlar. Düşmanın moralini bozmada çok etkililer†ifadelerini kullandı.

biraz haber

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    tüm söylemlerimden sonra piyasada o kadar abartılı fiyatlama var ki, gedzada söylendiğini söylediğim mübalalğalı rakamlar o hisselerin fiyatlandığı verilerin yakınından geçemez.
    ama şunu demeden de geçmeyecem senin evlatlığın varken başka hisse arayışını doğru bulmuyorum.

çünkü
    tüm hisselerinin en ucuz olanı o.
    evlatlığıma zaten dokundurtmam,aldığın hissenin tavsiyelerine ters olduğunu söylüyorum sadece. neyse PD/DD 7 de olsa onda beklemeyi başarırsın umarım.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    evlatlığıma zaten dokundurtmam,aldığın hissenin tavsiyelerine ters olduğunu söylüyorum sadece. neyse PD/DD 7 de olsa onda beklemeyi başarırsın umarım.
    spek takibindesin
    miktarını artırsan mesaj vermiş olursun benden bi şey beklemeyin, götürmezseniz mal kaptırısınız demiş olursun, lafla değil icraatle.

8. Bana belli olmaz takibimde olan hisselerin birisinde parite yakalarsam satar geçerim.

Sayfa 673/1004 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •