Originally Posted by mrfatih Yapma üstad biri verirse diğeri alsın olur Borsa+mevduat artı döviz fonları eksi bekliyorum. Bakalım kim kimi dövecek Bugünkü açıklamadan sonra da ben el yükseltiyorum ve en az 5 puan artış bekliyorum artık.
Originally Posted by myfinans Borsa+mevduat artı döviz fonları eksi bekliyorum. Bakalım kim kimi dövecek Bugünkü açıklamadan sonra da ben el yükseltiyorum ve en az 5 puan artış bekliyorum artık. 5 puan olursa banka ve sanayiyi endekse yukardan el sallar
Originally Posted by mrfatih 5 puan olursa banka ve sanayiyi endekse yukardan el sallar Eylül 2018'in kopyası gibi gelişmeler.
Originally Posted by myfinans Borsa+mevduat artı döviz fonları eksi bekliyorum. Bakalım kim kimi dövecek Bugünkü açıklamadan sonra da ben el yükseltiyorum ve en az 5 puan artış bekliyorum artık. Üstad para piyasası fonu nasıl olur faiz artışında
Originally Posted by Pestilence Üstad para piyasası fonu nasıl olur faiz artışında PPF'lerde artar faiz artarsa Ama bence PPF'de değil günlükte tutun Mesela Fiba günlük 16 Hiçbir ppf buna erişemedi.
Originally Posted by myfinans PPF'lerde artar faiz artarsa Ama bence PPF'de değil günlükte tutun Mesela Fiba günlük 16 Hiçbir ppf buna erişemedi. Teşekkür ederim üstad
Originally Posted by myfinans Eylül 2018'in kopyası gibi gelişmeler. Ben garanti toplarken söylenenler hala kullağımda
Sn. Myfinans peki 5,80 hedefi ? Ben kurlar konusunda o kadar iyimser değilim. 2018 deki gibi bir ortami yok hükümetin elinin altında. Yedek akçeler, tek seferlik gelir kalemi vs. Aksine koca bir bütçe ve ticaret açığı var ve büyümeye devam edecek. Originally Posted by myfinans Eylül 2018'in kopyası gibi gelişmeler.
Forum Rules
Yer İmleri