Sayfa 673/1004 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Dostum fx te dikkatli ol başarılar..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok teşekkürler Sv Dostum. Bol kazançlar diliyorum size.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..

eksi açılışa rağmen endeks longlar için herhangi bir tedirginlik duymuyorum, düşük kaldıraçla tutmaya devam, stop koymuyorum.. sahol- kchol- isctr kağıt portföyümden de memnunum..
    sabahki eksi açılış shortçular için piyangodan çıkmış ikramiye idi, short kapatmayı başaran olmuştur umarım, yarın öyle bi fırsat tanıyacağını zannetmem

ağustos enteresan bi aydır, piyasalar için sürprizlere en açık aydır.. bu aya ismini veren kişi roma imparatoru augustus- asıl adı octavianus- tahta geçmesiyle cumhuriyet dönemi sona ermiş ve imparatorluk çağı başlamıştır, 2 yüzyıl boyunca refah dönemi yaşanmıştır.. augustus- bahşedilmiş anlamına gelir

yani normalde sonbaharda olması beklenen büyük ralli (rally, the great) ağustos itibariyle start vermiş olabilir

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Başkan akepenin sarsılmasını köşeye sıkışmasını kutluyorlar bence

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Siyaset yapmasını sevmem ama konu açılmışken bence 2023 seçiminde iktidar değişir büyük ihtimalle,
    Hamdım Piştim Yandım

4. Düşmesi iyi geliyor. Ama yalandan, talimatla, baskı ile değil de gerçek manada ülke riski düştüğü için ekonomi duzeldigi için, cari açık problemi dizginlendigi için düşmesi.

Yoksa hadi faiz 0.64 alın la alın alın diye maaaalll gibi kampanya yaparsan sadece döviz şoku ve enflasyona neden oluyor.
     Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Halka arzlar olduğunda toplu 5-10 hisse ile borsayı yukarı al arzlar bitince yeteri kadar da longucu bulursan ver tabana kadar.
    Faizler yükselirken bankaları yükselttiler şimdi faizi düşürün sinyali dün akşam verildi yine bankaları yükselttiler.
    Hangisi doğru?
    Bankalar için faizin düşmesi mi yükselmesi mi iyi?

Ytd
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Mevlüt Çavuşoğlu ön planami çıkıyor/çıkartılıyor,yoksa banami öyle geliyor.

6. https://www.washingtonpost.com/opini...onths-earlier/

abd kongresi (dış ilişkiler komitesi) tarafından yayınlanan rapora göre, corona virüsü wuhanda laboratuarda üretilmiş ve (kasten yada yanlışlıkla) dışarı sızmış.. yarasadan bulaşmamış olabileceği, laboratuarda üretilmiş olabileceği teorisi bilimciler tarafından şiddetle reddedilmiş, sosyal medya sahipleri tarafından görülmemiş biçimde sansürlenmiş, lab senaryosuna ihtimal tanıyan herkes düz dünyacı gibi yaftalanmıştı ilk günden itibaren.. ve 1,5 yıl sonra kongre raporu yarasa senaryosunu çöpe atıyor, laboratuar senaryosunu vitrine çıkartıyor.. enteresan değil mi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Siyaset yapmasını sevmem ama konu açılmışken bence 2023 seçiminde iktidar değişir büyük ihtimalle,
    siyaseti ben de hiç sevmem yeğeen.

lakin sonucu herkesin malumu olan bir iş için, neden 2023'ü bekliyoruz ? buna aklım ermiyor.

Bu Ülke kısıtlı imkanlarını başka ülkelerin vatandaşları ile paylaşmak zorunda değil.

Aynı şekilde bu Ülkenin kaybedecek zamanı da yok. 2023'ü beklemek gereksiz.

Seçim tarihi acilen öne çekilmeli, akıl bunu gerektirir.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Düşmesi iyi geliyor. Ama yalandan, talimatla, baskı ile değil de gerçek manada ülke riski düştüğü için ekonomi duzeldigi için, cari açık problemi dizginlendigi için düşmesi.

Yoksa hadi faiz 0.64 alın la alın alın diye maaaalll gibi kampanya yaparsan sadece döviz şoku ve enflasyona neden oluyor.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Stock hoca hedefin iptal olduğunu yazmış bu akşam,

1210 hedefi iptal oldu; minimum 1340 gördük ve yukarı döndük. Bir süre yukarı eğimli zigzag şeklinde hareketler olabilir. 1460’lar direnç şimdilik
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 673/1004 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •