Sayfa 673/979 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 7828 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    yaklaşık 71 ortalama ile yarısını verdim.. eğer beyaz kırılırsa diğerlerinide veririm.. ben başarı oranını taramalarda bulduğum senet sayısı ile ölçmeye çalışırım.. bunu dışında kar her zaman cebe yakışır..

güzel başarılı bir işlem yapmışsın..istesen şimdilik sattığını karlar yerine koyabilirsin...acaba ne zaman yerine koymayı düşünürsün dostum ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    güzel başarılı bir işlem yapmışsın..istesen şimdilik sattığını karlar yerine koyabilirsin...acaba ne zaman yerine koymayı düşünürsün dostum ??
    alttaki grafik bana minimum 2 günlük bekleme süresi verir... eğer kahve alta geçerse bu süre uzar

bu sürede aşağıda 59.65 57.80 seviyeleri var.. buralara alış yazarım... eğer test etmez ise yukarıda tekrar otobana çıkış seviyesi olan 70.70 seviyelerinden tekrar alım yaparım.. (haftalıklar da buna onay verirse)

bunların hiç biri gerçekleşmese bile satar çıkarım.. taramalardaki yeni senetlerle devam ederim..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

egeen 2 mürdüm arasında iken taramalara girmişti.. kahve mürdümden kurtulunca hemen otobana girdi.. sanırım haraket öncesinde de forma yazmıştım..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. Tarihi zirve 67 nin kırıldığının ertesi günü 71 ortalamayla stop ettiren teknik mi varmış.. Vay arkadaş..

5.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Tarihi zirve 67 nin kırıldığının ertesi günü 71 ortalamayla stop ettiren teknik mi varmış.. Vay arkadaş..
    ben de orayı merak ediyorum...71 de hangi direnç vardı da satma zorunluluğu oluştu ?? bilmiyorum grafiklerde orası görülebiliyor mu ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Tarihi zirve 67 nin kırıldığının ertesi günü 71 ortalamayla stop ettiren teknik mi varmış.. Vay arkadaş..
    var arkadaş var....

her türlü oyunlar zirvelerde ve diplerde daha güzel oynanır..
    yeşil beyazdan ayrı ve yatay durumda.. alma bekle..
    turkuaz leylaktan ayrılması ile taşıyıcı duruma geçer..kırarsa sat eğer birleşik durumda ise alma bekle..

bunların hepsi boş... dolu olan niyet.. alaycı tavrın hoş değil... seni red listeme aldım.. sen de beni red listene al..

diğer üyelerin, kazancı bol ve daim olsun..

7. Acaip dalgalı hisse alıp satabilene helal olsun...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Acaip dalgalı hisse alıp satabilene helal olsun...
    beni aşar doğrusu bu tür şeyler...ben kazanmayı öğrendiğim şekilde devam etmek istiyorum..yalnız arkadaş da kendi tekniğine göre doğru kararlar verebiliyor...onu da tebrik etmek isterim...

Sayfa 673/979 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •