alttaki grafik bana minimum 2 günlük bekleme süresi verir... eğer kahve alta geçerse bu süre uzar
bu sürede aşağıda 59.65 57.80 seviyeleri var.. buralara alış yazarım... eğer test etmez ise yukarıda tekrar otobana çıkış seviyesi olan 70.70 seviyelerinden tekrar alım yaparım.. (haftalıklar da buna onay verirse)
bunların hiç biri gerçekleşmese bile satar çıkarım.. taramalardaki yeni senetlerle devam ederim..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Tarihi zirve 67 nin kırıldığının ertesi günü 71 ortalamayla stop ettiren teknik mi varmış.. Vay arkadaş..
var arkadaş var....
her türlü oyunlar zirvelerde ve diplerde daha güzel oynanır..
yeşil beyazdan ayrı ve yatay durumda.. alma bekle..
turkuaz leylaktan ayrılması ile taşıyıcı duruma geçer..kırarsa sat eğer birleşik durumda ise alma bekle..
bunların hepsi boş... dolu olan niyet.. alaycı tavrın hoş değil... seni red listeme aldım.. sen de beni red listene al..
diğer üyelerin, kazancı bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Acaip dalgalı hisse alıp satabilene helal olsun...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri