Sayfa 673/719 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683 ... SonSon
Arama sonucu : 5748 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    haftalık macd sıfırı geçti artık sert hareketler beklerim. 6 aylıkta fincan yaptı kulp takmasına da az kaldı 81.50tl yi geçerse mutlu eder. kulp için süreside azaldı.
    Fincan-kulp’un henüz mutlu edememesine üzüldüm. Daha önce bahsettiğim formasyon emareleri görünüyor gibi, özellikle YKB satmaya devam ederse.
    Hele bir de İş Yatırım satış yönünde devreye girerse sap oluşabilir, aman dikkat.

2. Yetmişin altın da her kademeden alırım, son element iyi bilir,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. 6 aylık fincanı yapmıştı zaten, max 1 ay kulp dersek,son 1 haftası kaldı artık kırması için bekleyip göreceğiz. ayrıca haftalık macd güzel yerde. sert hareketlere hazır görüntüsü var. günlük macd de sorun yok. takas paralı görme işi kötü oldu.

Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Fincan-kulp’un henüz mutlu edememesine üzüldüm. Daha önce bahsettiğim formasyon emareleri görünüyor gibi, özellikle YKB satmaya devam ederse.
    Hele bir de İş Yatırım satış yönünde devreye girerse sap oluşabilir, aman dikkat.

4. Ben forumun müzmin muhaliflerini indikatör olarak "kullanıyorum". Ne derlerse tersi yönde fiyat hareketleri başlar. Epey kullanışlılar. Teknik göstergelere ilgisi olan arkadaşlara tavsiye ederim.

5. sizin indikatör tuttu ))))))

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Ben forumun müzmin muhaliflerini indikatör olarak "kullanıyorum". Ne derlerse tersi yönde fiyat hareketleri başlar. Epey kullanışlılar. Teknik göstergelere ilgisi olan arkadaşlara tavsiye ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    sizin indikatör tuttu ))))))
    aylardır kullanırım, genelde pek şaşırtmaz. keyfini çıkaralım... Bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    aylardır kullanırım, genelde pek şaşırtmaz. keyfini çıkaralım... Bol kazançlar.
    Aman yavaş, dikkatli kullanın da alışkanlık yapmasın.
    Formasyon hedefini yazmaktan çekiniyorum. 😁

8. Gördüğünüz gibi bu ikili ile karşılıklı bilgi ve görüş alışverişine uygun ortam olamıyor.En iyi bırakın kendi hallerine,karanlıkta kalsınlar.6 ay sonra zararları gökyüzüne çıkar.

Sayfa 673/719 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •