Sayfa 673/981 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Viop LVIII

Son 30 dk alanlar,

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Son 30 dk alanlar,
    hocam bunun günlüğü nasıldır? bitince paylaşır mısın?
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam bunun günlüğü nasıldır? bitince paylaşır mısın?
    Ustad yandaşlar senin hisseleri virmanlayip hergun tokatliyorlar gel dinle beni

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Genelde şunu görüyorum.Varlıklı bir ailesin.Allah para vermiş..12 yıl çocuğunu özelde okutursun ve özel ders verirsin...ama çocuk 3 kere de girse ilk 10.000 e giremez...

Öte taraftan işci babanın oğlu dersaneye bile girmeden sadece okulun kendi kursu ile sınava gire ve sonuç: ilk 1.000 dedir...

O zengin aile bunu kendine açıklayamaz..sadeec KOPYAAAAAAAAAAAA der ve işi halleder.En kolay psikolojik çözüm budur...

Burada sürekli anlatırım..TATVANDA, anne türkçe bilmeyen birisi..Baba pazarda çalışan birisi...Ama onları 5 çocuğu varı..hepsi ama hepsi zamanı gelince DOĞUANADOLU ÖYS-YKS birincisi oldular.

O çocuğa KURAN okumayı 2 günde öğrettim...Tüm çocuklar zehir gibiydi..dahi bir gen o çocuklara geçmişti..anne-baba imkan olmadığından o zamanlarda öylece kalmışlardı.

ALLAH kimine mal-mülk verir..Kimine zeka -yakışıklılık veriyor..Kimine ise o örnekte olduğu gibi zeka veriyor...

Sayın Abka nadir örnekleri verip genelleme yapmak sizin gibi analitik düşünen birine yakıştıramadım. Ülkede artık desteklediğiniz Akp sayesinde eğitimde eşitsizlik her geçen gün artıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    endekis toparlarken bizim hisseler toparlamazsa artık iyce bunu dinleriz.

https://www.youtube.com/shorts/UPwlG3z9RZI
    Ama ben dün dedim 13 deyiz diye, şindi 14 deyiz
    Eğer ki similasyonu doğru okuyamadıysak alper abinin dediği 9 olur ki düşünmesi bile ürkütücü
    Hamdım Piştim Yandım

6. Gundwane denen Bi spastik vardı
    Ben yandaslar bofa üzerinden cakiyorlar diodum
    O yok hükumet hisseleri tutuyor diyor
    Ne spastikti
    Dağlara taşlara

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Dayı müsadenizle ayrılmak zorundayım..Kaçtı vs. demeyin

siz samuraylara dikkat edin..Bence kılıclarını biliyorlar..

adios...

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Ustad yandaşlar senin hisseleri virmanlayip hergun tokatliyorlar gel dinle beni
    üstad istediklerini yapabilirler sorun yok misal kimsenin yüzüne bakmadığı işc maliyet 1,5 bim 60 böyle çok var.

tek net zararım angen hekts ve şişenin ağustos vadelisi. onlar da olmazsa olmasın. kafaya takanın mk.

sen de beni dinle herif dibi bulmaya çalışıyor ama acelesi yok. herif dibi cetvelle çiziyor. 1-2 aya tekrar ortalık karışacak gibi.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 673/981 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •