Sayfa 674/852 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Kardesm bence sizofren sen ve senn gibi dusunenler herkesi patroncu olarak goryosun asil senn psikolojn bozulmus yada kalbin okadar kötükü insanlari kotu goryosn allah kimseyi dusurmesn kardes rabbim sana cok versn insallah benm gibi kotu bir duruma düsmezssn sen kötü dusnyosun ama bu benim sana yinede iyi dileklerm olsun
    Anlasildi

Sen ipeke ve kozaada yazan "bdl" sin dimi?

2.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Anlasildi

Sen ipeke ve kozaada yazan "bdl" sin dimi?
    Ben ipekede ve kozada 2 sene once vardm zararna sattm ozamanlar kayyum vardi 2 senedr yanina bile yaklasmyorm keske hic girmeseydm

3.  Alıntı Originally Posted by Walk-in Yazıyı Oku
    Dikkat ettim de; tam da olumlu ve mantıklı bir yorum geldiğinde hemen troller devreye giriyor. Sadece kimin ne yazdığına history bakın!!! Bu demek ki doğru tahminler karşı tarafı tedirgin ediyor.
    Doğru yoldayız KENDİ ADIMA DEVAM

YTD
     Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Ben trol falan degilim arkadaslar sadece borsada 3 senede 35000 lirayi askn zarar etmis tabi bunun manevi boyutu daha fazla olan kücuk bir yatrmcyim sadece son 3 senede fazla para yatrdgm icin cok kaybettm türkiyede borsa kucuk yatrmci icin diken üstunde oturmak birseymis borsa duser senn aldgn hisse düser borsa cikar cikmaz az hareketlenr ceza yer daha cok düser kaybetmen icin okadar cok sebep varken kazanmak icin tek sansm oldugunu hep dusundum ve hep zarar ettm hisse senetlerindeki yapilan hareketler okadar adiceki bizi koruyan bir sistemn olmamasida cabasi bazen 80 lira kazanyodm aksam hesap yapyodum ertesi gün 2000 tl kaybedyodum ckarlen kaplumbaga inerken taban taban ailem bile bna cephe aldi ilk basta bi ara toplam zararm 25000 di onu kurtarim derken daha cok battm ne kadar bilginiz yada tecrübenz olursa olsun ne kadar sabrnz olursa olsun sonucta ben 2 sene beklerm dyosunuz ya hani zararda bekliyosunuz o parann degeri dusyor arsa alsan daha fazla kazanyosn bi arkadasm var adam herseyi paraya cevryor 3 is yapyor arsa ev araba alip satyor bi yandan kendi isyeride var dedim ben borsada kaybedyorm cocuk bna dediki senn aldgn ve sattgn hisse senedini goren varmi var dedim kardes ozaman kusura bakma sen kazanamazssn sennle kedinin fareyle oynadgi gibi oynarlar dedi keske o parani borsada degilde arsada yada baska gayrumenkulde degerlendrseydn geriye bakyormda uykularmdan olmusum paramdan olmusum saclarmdan olmusum eşimden olmusum ailemden olmak üzereym bu borsann allahskna bna ne yarari olmus rabbimm kimseyi dúsurmesn kimseyede tavsiye etmyorm cunku zararmi kurtarim derken daha cok batyosunuz cunku sizin hisse aldgnizi gorup düsuryolar cunku iyi niyetli degiller beni borsaya sokan kuzenime cok kizgnm ama yapacak hic bisey yok 😔
    Dogru söylemiş biri bizi gözetliyor hisseler de kimse yokken bist gidiyor millet mallanınca bist çöküyor.

4. Acemşah üstad foruma gelsede bizi bilgilendirse

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by yalcinnn Yazıyı Oku
    ya bakın şahsi düşüncem buna katdılan olur katılmayan olur şimdi alttan almış adamlar dipten 1 milyon mal bu adamların mal toplama yatırımcı firması iş yatırım bunların mallarına bakın 3 milyon arttı adamlar kar peşinde değil sizin gibi mal toplama derdindeler bunuda 1,29 fiyat belirledigi malı 2,5 lerden bile alarak gösteriyor ki migros açıklama yaptı demişki benim 31 aralık fiyatım 5,373 demiş %90 olcak şeyden bahsetmiş kipayada 1,615 demiş ikisini bölün zaten konuşulan fiyatlar bunlar şimdi bu düşüşü gören herkes malını kaçyıro h0a elinizdeki malı büyütün derimi ytd değil düşüncem bu yönde malı büyütün sonucu bekleyin bundan sonrası için sadece alınacak kararları beklemektir ama size ayrılma akçesi veriyor ama migros bünyesindede birleşme var diyor eee sana fiyatınıda veriyor diyorki 5,373 sen alırsan kipa parasıyla yani 1,29 dan alacaksın 1 kipan 1,29 1 migros 5,373 sen bu parayla kaç migros alırsın onu hesap et derim ama spk hala birşey söylemedi biraz bekleyin panik yapmayın derim ama altını çiziyorum bunların hepsi şahsi düşüncem ve görüşümdür ytd asla değildir saygılar.
    Mal toplama konusuna katılırım pastada öyle görünüyo zaten fakat altı çizili yer yanlış, daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım yanlış anlaşılma olmasın.

5.37 dediğiniz migrosun fiyatı değil raporda hesaplanan pd sidir, yani 5.37 milyar bölü migrosun ödenmiş sermayesi 178 milyon, eşittir, 30.18 tl migrosa inada biçtiği değer.
    Kipaya 1.615 dediğiniz yer de yine onun pd si, 1.6 milyar bölü kipanın ödenmiş sermayesi 1.33 milyar, eşittir, 1.20 tl kipaya biçtiği değer. Yani orda kastedilen migrosun 30.18 tl kipanın da 1.2 tl olması gerektiği. Oran da haliyle 0.03 küsur bişey çıkıyo.

Bana göre de son derece adaletsiz bi oran fakat raporda yapılan hesap yukarda anlattığım şekilde.

6. Raporu hazirlayan danismanlik firmasinin baska benzer ornek raporlari varmidir gecmiste bilinen? Varsa acaba nasil bir gorev gormus ve surec nasil sonuclanmis? Yurtdisinda da gecmisine bir goz atmak degisik olabilir. Bir fikir edinmek adina...

YTD

7. 2015 ekim 23 tarih tam olmaya bilir carfursa kiler birleşmesi İna göre 0.11 bulmuştu

Kap carfursa dan ulaşabilirsin

8. Rakam 1,20 olmuş değer biçilmiş 1,40 b8cilmis bir önemi yok bunun, yani hisse illa 1,20 olacak diye bir şey yok ortada, h8sse buna rağmen bir bakmışsın 3 lira olmuş yarin hisse. Bunu patron nasıl isterse öyle olur.

Sayfa 674/852 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •