narin'e yine katılıyorum.
---
Bir sitede çok güldüğüm bir ikili konuşma vardı. Onu yazayım.
Sitenin bir sayfasında bir teknoloji haberi var, haberde yeni çıkmaya çalışan siyonistlerin metaverse isimli dijital dünyasından bahsediyor. Haber reklam amaçlı uydurma olduğu belli o ayrı konu.
Alttaki okuyucu yorumlarında çocuğun biri sormuş.
"Metaverse e nereden girebilirim. VR mı almam gerekiyor.?"
Biri cevap yazmış.
"İçişleri bakanlığından yazı alıyorsun, belki de tura."
---
Bi kaç köşeden yazara giydirmem gerekiyor çok zırvalamışlar, ama içimden gelmiyor.
---
Bu ara tayyip'in "Çin modelini yapacam" konuşması çok moda, herkes üzerine konuşuyor. Yaw Çin veya Japonya modeli, senin herhangi bir modeli yapabilme kapasiten varmı ki model beğeniyorsun.? Doları 128 milyar dolarımızı harcadın tutamadın, mecbur serbest bıraktın "rekabetçi kur" masalına geçtin. Enflasyonu tutamadın bari devlet kontrolundeki faizi indireyim dedin. Onlarıda uzmanlık alanın olan pazarlama yönteminle sürüne pazarlıyorsun. Başarıyorsunda bir şey demiyorum. Seninle sürün arasında.(TV lerde "ben çobanım" demişti ya, onu şeyettim, çobanı ve sürüyü kendim uydurmadım.)
Anlaşılsın diye abartılı örnek vereyim.
Adamın biri tuval'i karşısına koymuş soruyor, "Bu resmi Van Gogh stilimi yapsam, empresyonist mi takılsam?"
Adama bakıyorsun, 2 kolu 2 bacağı yok, görme engelli, fırçayı kıçının 2 kanadı ile tutmuş resim yapacak.
Ne dersin.?
"Hangi stille yaparsan yap."
Sonrada yoluna gidersin.
Bunu söyleyeceklerine Çin modeli hakkında yalan yanlış bilgiler aktarıyorlar.
Başka bişey yazacaktım da unuttum. Kafa bırakmıyorlar yaw.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri