Sayfa 674/1009 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    tabiki aktifbank
    merhaba sn.arda2727 , malum bu bankayla çoğumuz ( şahsen ben ) chuky ve sizin yazmanızla tanışmıştık. Bugüne kadar da çok faydalandık. İlk zamanlar piyasanın en iyisiydi. Hiç bir bankaya aşık olunmayacağının bilinciyle gerektiğinde yollarımızı ayırabilen bir kitleyiz. Siz bile memnuniyetsizlik belirttiğinize göre bizim de gerekeni yapmamızın vakti gelmiş demektir. Bu işler böyle başlar ve devam eder. Biraz da başka mecralara takılırız. Hiç kimse için yatırım tavsiyesi olmayıp, kendi fikirlerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    merhabalar
    epeydir yazmıyorum bügun de yazmıyacaktım ama ilginç gelişme olunca paylaşmak istedim

cuma günü vadesizde duran ( döviz için boşta tuttuğum parayı ) paranın bir kısmına izinsiz olarak şube bono alımı yapmış , talimatım var ve de telefonla konuşmam , hiç bir zamanda kısmi bono alımım olmadı hele 20542 tl gibi ( toplam boşta durun para 100 k küsür )
    ama kısmi miktarına , ilginç belki tamamına almış olsa geçiştirecektim

bankanın sözleşmesinde böyle bir madde olacağını sanmıyorum , umarım banka zor durumda değildir ( ben yusuf yusuf )

n kolay ve doviz için boşta durun parayı vakıfbanka transfer ettim

YTD
    Bunu hemen hemen tüm özel bankalar yapar merkezden şubeye hedef verilir bu hedefi tutturmak için problem çıkarmayacak sözleri geçecek müşteri hesaplarını değerlendirirler. Bundan çoğu zaman müşterinin haberi olmaz. Bu eskiden beri böyledir.

Biraz oran yazalım:

1mio+

qnb 19,20
    fiba 19,25
    anadolu 18,75
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

4. Aktif fx ve fiba fx şu anda ucuza döviz satıyor. Elbette alışları da bayağı ucuza... Ekranda dolar 8,33 iken 8,3170 e dolar satıyorlar. Avro ekranda 10,1080 iken banka 10,09 dan satıyor. Sadece altın ve gümüşte fiyatlar piyasa ekranı ile aynı . Bu durum tatil öncesi piyasalarda yüksekten döviz gömme hareketi gibi sanki.....

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aktif fx ve fiba fx şu anda ucuza döviz satıyor. Elbette alışları da bayağı ucuza... Ekranda dolar 8,33 iken 8,3170 e dolar satıyorlar. Avro ekranda 10,1080 iken banka 10,09 dan satıyor. Sadece altın ve gümüşte fiyatlar piyasa ekranı ile aynı . Bu durum tatil öncesi piyasalarda yüksekten döviz gömme hareketi gibi sanki.....
    Bayram öncesi yurtiçi yerleşik nakit ihtiyacı kadar doları satar.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    Biraz oran yazalım:

1mio+

qnb 19,20
    fiba 19,25
    anadolu 18,75
    Resmen yerlerde oranlar.
    1 milyona %20 yok mu şimdi?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aktif fx ve fiba fx şu anda ucuza döviz satıyor. Elbette alışları da bayağı ucuza... Ekranda dolar 8,33 iken 8,3170 e dolar satıyorlar. Avro ekranda 10,1080 iken banka 10,09 dan satıyor. Sadece altın ve gümüşte fiyatlar piyasa ekranı ile aynı . Bu durum tatil öncesi piyasalarda yüksekten döviz gömme hareketi gibi sanki.....
    Yön sürekli yukarıya.!!
    Kasa bom boş.!!
    Üstelik her ay cari açık.!!!
    Gelmeyen turist.!!
    Yurtdışı enerji ve borç ödemeleri.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

LIDL, güzeldi ağustos 2019 balkan gezisinde iken Belgrad da gitmiştim..

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    marketlere girmek artık kuyumcuya girmekten farksız
    ülkeye Lidl/ Aldi/ Netto gibi lowcost market açılsa dahi gıda ÜFE çok yüksek. fiyat yapışmasından kaçmak zor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 674/1009 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •