Sayfa 674/1004 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. İçimdeki his yarın satış olacaksa reis konuşurken olur. Yarın faiz enflasyon ile ilgili konuşursam bu sefer ciddiye alıp hırçın bir şekilde satarlar.

2.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    yeğeen.

neden 2023'ü bekliyoruz ? buna aklım ermiyor.
    Oooo dayucuğum gelmiş hoşgelmiş,
    üüüle herşeye bizim aklımız ermez dayu sen kafandaki huniyi çıkarırsan belki erer
    Hamdım Piştim Yandım

3. Urfalı biri Broadway e 80 bin yazmış. Adam güneşin altında fazla kalınca arabayı yeni kasa Megan yada Fluence benzetti sanırım.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İçimdeki his yarın satış olacaksa reis konuşurken olur. Yarın faiz enflasyon ile ilgili konuşursam bu sefer ciddiye alıp hırçın bir şekilde satarlar.
    planlanmış bi konuşması mı var ? cuma namazı çıkışında ise öyle bi soru gelmez, düşük faizin daha iyi olduğunu zaten daha evvel 747 defa açıkladı, niye tekrar sorulsun.. yarının kritik verisi, 15.30 non-farm payroll datası, günlük oyunun planı bu dataya göre dizayn edilecektir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    üüüle herşeye bizim aklımız ermez dayu sen kafandaki huniyi çıkarırsan belki erer
    evet yeğeen her şeyi dert etmemek lazım. sonuçta kaderden kaçılmass..

Long devam Long.. a.k. partisi short, ağustos kontratı long..

6. MB'nin faizi düşürmeme ihtimali yok...

Ne zaman düşürecek, ne kadar düşürecek, kim düşürecek... bunları bilmiyoruz sadece...

ağustos-eylül olursa kavcıoğlu düşürür; eylülden sonraya kalırsa sonra başkan kimse o...

kavcıoğlu düşürürse emir geldi demiri kesti hesabı her ay 50-50 ufak ufak düşürür, ta ki reisten yeni uyarı gelene kadar...
    yeni MB başkanı gelirse o tek seferde yüklü indirir ekimde....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    planlanmış bi konuşması mı var ? cuma namazı çıkışında ise öyle bi soru gelmez, düşük faizin daha iyi olduğunu zaten daha evvel 747 defa açıkladı, niye tekrar sorulsun.. yarının kritik verisi, 15.30 non-farm payroll datası, günlük oyunun planı bu dataya göre dizayn edilecektir
    yüklü dolar almış bir basın mensubu sorabilir mesela....

"sayın cumhurbaşkanım, dünkü konuşmanızda ağustosta artık enflasyonun tepe yaptığını ve düşüşe geçtiğini belirtmiştiniz; bildiğiniz gibi gerek esnaf gerekse sanayiciler yuksek faizlerden çok şikayetçi. Bu konuda sizden ağustos ayı için vatandaşlarımıza bir müjde alabilir miyiz acaba, gerek pandemi olsun gerekse yangınlar olsun kötü günler geçiren milletimizin bugun sizden böyle bir müjde almaya çok ihtiyacı var."

bak yazdım... gören varsa kopyala yapıştır sor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. Güncel reel USD grafiklerine bakmak için aşağıya tıklayın lütfen

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=50793

2018 sonrası dönemin düşük değerleri içindeyiz gibi görünüyor
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Sayfa 674/1004 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •