Son düzenleme : BOSPOROS; Dün saat: 12:58.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Eğer demokratik rejimden bahsediyorsak HALK'a rağmen hiç bir şey yapamazsın. Yıllar sonra bu zulmü gören insanlar aslında gücün kendilerinde olduğunu kanıksamaya başladılar. Buna kısmen uyanışta denebilir. Tez vakitte bu harami düzeninin ülkesinin yakasından düşmesini diliyorum.
Aslinda bu otomatik ceza sistemi baslangic.ajanda 2030 basladiginda herkesin dunya vatandasi no su olacak.kamera sistemi ile kontrol.nakitsiz toplum ,karbon kotasi,cbdc dijital parasi kredi puani cezalari.....
Demokrasi bitti anlayin artik...
Cunku artik yasalar yok...
Cinde bu sistem var .vatandaslik puani.
Son düzenleme : blue70; Dün saat: 16:47.
Manisa büyükşehir belediye başkanı Ferdi Zeyrek vefat etmiş. Sevenlerine başsağlığı dileğiyle. Ben hastanede bir tane vaka gördüm. Çocuğun bacağında ki etleri sıyırdılar olmadı sonra kestiler. Çok zor bir süreç. Allah ailesine sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin, gecenin 11'de ıslak ortamda elektrikle uğraşmak nedir yahu, aman aman acil bir şey de değil havuzu birgün kullanmayın değil mi?
Velhasıl ıslak ortamlarda cereyandan uzak durun, elektrik bir çarpacaksa ıslak zeminde yüz çarpar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri