Sayfa 674/676 İlkİlk ... 174574624664672673674675676 SonSon
Arama sonucu : 5403 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,300
     Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Ülkenin çivisi çıkmış... Kredi ile kurban kesmeye nasıl izin veriliyor anlamak gerçekten zor.
    Benim memlekette neredeyse herkes kurban kesildikten sonra parasını veriyor. Oysa hayvan boğazlandığında, mal sahibi hala satıcı oluyor. Diyelim ki ortaklardan biri parayı vermedi, caydı ne olacak.. Emanet kurban mı olur yahu... Kurban boğazlandığında sahibi kimse, kurban onundur...

Yıllar önce yeni doğan çocuğum için bi koç kestirdim. Hayvan sahibi köylü aldı bıçağı koçun boğazını kesmeye başlayacak. Adama dur dedim. Ben sana daha parayı vermedim, helalleşmedik ve malın sahibi hala sensin. Adam dedi abi lafımı olur, sen xxxxx lerden misin (bir tarikat) onlar böyle yapıyor. Ya dedim duymadım, onlar kimdir bimiyorum. Parayı verdim,mutabık olduk, hayvanı kesti. Aslında çok basit bir mantık. Bir meziyet değil...
    Paran varsa zenginsen keseceksin etinide fakir fukaraya dağıtacaksın,kaide bu,ötesi nafiledir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,300
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Delirdiler.oylari dustu.halki dusman gibi goruyorlar.otomatik ceza kesme bile dusmanliktir.
    Kantarın topuzunu iyice kaçırdılar,sonları yakındır,ilk hedeflerinde CHP,çünkü bu parti yargılayacak onları...

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Paran varsa zenginsen keseceksin etinide fakir fukaraya dağıtacaksın,kaide bu,ötesi nafiledir.
    Karpuz kes.!!!
    Hayvanları katletmek.!!!
    İnsanlık suçudur.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Son düzenleme : BOSPOROS; Dün saat: 12:58.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Delirdiler.oylari dustu.halki dusman gibi goruyorlar.otomatik ceza kesme bile dusmanliktir.
    Eğer demokratik rejimden bahsediyorsak HALK'a rağmen hiç bir şey yapamazsın. Yıllar sonra bu zulmü gören insanlar aslında gücün kendilerinde olduğunu kanıksamaya başladılar. Buna kısmen uyanışta denebilir. Tez vakitte bu harami düzeninin ülkesinin yakasından düşmesini diliyorum.

5. Aslinda bu otomatik ceza sistemi baslangic.ajanda 2030 basladiginda herkesin dunya vatandasi no su olacak.kamera sistemi ile kontrol.nakitsiz toplum ,karbon kotasi,cbdc dijital parasi kredi puani cezalari.....
    Demokrasi bitti anlayin artik...
    Cunku artik yasalar yok...
    Cinde bu sistem var .vatandaslik puani.
    Son düzenleme : blue70; Dün saat: 16:47.

6. Manisa büyükşehir belediye başkanı Ferdi Zeyrek vefat etmiş. Sevenlerine başsağlığı dileğiyle. Ben hastanede bir tane vaka gördüm. Çocuğun bacağında ki etleri sıyırdılar olmadı sonra kestiler. Çok zor bir süreç. Allah ailesine sabırlar versin.

7. Allah rahmet eylesin, gecenin 11'de ıslak ortamda elektrikle uğraşmak nedir yahu, aman aman acil bir şey de değil havuzu birgün kullanmayın değil mi?

Velhasıl ıslak ortamlarda cereyandan uzak durun, elektrik bir çarpacaksa ıslak zeminde yüz çarpar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Almanya bizi kıskanmasın mı, örneğin Düsseldorf valiliğinin böyle bir uygulaması bile yoktur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 674/676 İlkİlk ... 174574624664672673674675676 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •