Ilk defa bilanço ya tepki vermedi hareketin olmadığı yerde bereket te olmuyor 5 aylık getiri 0 yukselenleri saymiyorum

nasıl vermedi? 9 aylıkta 5,80 den başladı 4.10 indi daha napsın kitapsız...yukarımı vermeliydi tepkiyi he he çok beklersiniz ya süzme salak patron değilmi?her zaman demişimdir bu kağıttan bi mok olmaz takılan bekler kalır zararı kurtarsam maliyetime gelsede ittir olup gitsem diye benim gibi ama çoookkk hatta yıllarca beklerrrrr....
Guzel seviyorlar bugun😂

9 aylık Bilanço öncesi ve sonrası hareketler sertti aşağı yukarı şimdi durağan yani hareket olmuyor kazanç ve kayıpla olmuyor sırf bu yüzden dün ve bugun 6000 bin lot sattim yukselmeye hisse en ufak borsa hareketinde düşer
Haber gelmeden tahtayı aylarca taşımak mantıksız haber düşsün %20 pahalı alırım zaman kaybetmem
Yazın sema gural a paydaşlar ahlaksızlar para yiyiyor biz cefa çekiyoruz... Bela okuyacağım tutuyorum kendimi
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bugün işlem yapanlara baktığımızda geçtiğimiz aylardaki gibi Gedik ve Angus ortaklığı seyredebiliriz önümüzdeki günlerde.Aşağı basmanın sebebi bu olabilir mi?
YTD!!!
Adam yedirmeyeceğim diyor. Bu kadar basit. Ver diyor bana o aldıklarını diyor. Biz vermedikçe oda götürmüyor
Yer İmleri