Sayfa 675/804 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by warline Yazıyı Oku
    Dün satılanların hepsi geri topladı. (Jantsa, Egeen, vb.) Bir tek bunda sıkıntı var ki hafta başında belli etti kendisini. Bu arada son 1 saattir Garanti satışı yok. (Umuyorum) Satışı bitmiş olabilir. Bunun bir özelliği de gitti mi tam gitmesi ama birisinin kafasına boca edilmeyeceğine ikna olması gerekiyor.
    5 ay önce 150'leri gördü son 1 ay tüm kağıtlar neredeyse zirvelerini yeniledi bu hala düşme eğiliminde 150 yakınına bile gelmedi.
    Ne kadar kar elde ederse etsin, ne kadar önü parlak olsa da borsanın altın kuralı mal verildiği anda o mallar düşmezse ve yüksek temettü vermiyorsa Apple ile birleşse bile cacık olmaz..
    Çok güçlü eller girmeli ki alıp sürüklesin..3-5 çakal kağıdı kontrol ediyorsa olmaz.
    Anlayamadığım şu; Bir fon aldı deniyor %25 kadar, adamların maliyeti 120'li seviyeler..Ben bu seviyelerden rahat rahat alabiliyorum Bu bana normal gelmiyor. Sanki kağıda ilgi çekmek için yapılmış karşılıklı işlem gibi geldi bana..
    Bu sorunlu bir kağıt artık benim gözümde..150'den ne kadar mal verilebilir ki aylardır bu komik işlemler..Belki çok güçlü bilanço veya bir haber gelecek 2-3 tavan yapacak buna hazırlanıyor. Bilmediğimiz çok şey var bence..Sadece karlılık bir kağıda yetmez, güçlü temettü ve kurumsal bir yönetim şart..Ereğli, Tüpraş, Tofaş gibi düşünelim.

2. pazartesiden beri satanlar dünkü satılanlar da yarın görünür sanırım,

Alanlar da diğer kısmı diyorduk bu kez yukarıda toplam fark diye birşey görünüyor
    matriks "takasbank ın yayınladığı dosyada toplam takas adedinden detaylı
    tüm kurumlardaki adetleri çıkarınca bazı paylarda ciddi farklar oluştuğu için
    kullandığı bir gösterge olarak belirtiyor" yarın birgün ne zamansa görünecek.

Önceden forumları izliyorlar derlerdi komplo teorisi gibi gelirdi,
    örneğin uzun zamandır satış tarafında yüklü lot yazmışlarsa yükselecek
    diye düşünürdüm alım yapardım çünkü bu tür tahtalarda alıcıları ürkütmek için
    koyuyorlardı, hiç sekmezdi geçen gün burada da paylaşmıştım
    artık yapmıyorlar,geçen gün satışla diğer kısmının alışının ilginç olduğunu
    paylaştık toplam fark olmasa o da diğer de görünebilirdi,ilginç şeyler.

[IMG][/IMG]
    Yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    5 ay önce 150'leri gördü son 1 ay tüm kağıtlar neredeyse zirvelerini yeniledi bu hala düşme eğiliminde 150 yakınına bile gelmedi.
    Ne kadar kar elde ederse etsin, ne kadar önü parlak olsa da borsanın altın kuralı mal verildiği anda o mallar düşmezse ve yüksek temettü vermiyorsa Apple ile birleşse bile cacık olmaz..
    Çok güçlü eller girmeli ki alıp sürüklesin..3-5 çakal kağıdı kontrol ediyorsa olmaz.
    Anlayamadığım şu; Bir fon aldı deniyor %25 kadar, adamların maliyeti 120'li seviyeler..Ben bu seviyelerden rahat rahat alabiliyorum Bu bana normal gelmiyor. Sanki kağıda ilgi çekmek için yapılmış karşılıklı işlem gibi geldi bana..
    Bu sorunlu bir kağıt artık benim gözümde..150'den ne kadar mal verilebilir ki aylardır bu komik işlemler..Belki çok güçlü bilanço veya bir haber gelecek 2-3 tavan yapacak buna hazırlanıyor. Bilmediğimiz çok şey var bence..Sadece karlılık bir kağıda yetmez, güçlü temettü ve kurumsal bir yönetim şart..Ereğli, Tüpraş, Tofaş gibi düşünelim.
    Çoğu görüşünüze katılıyorum,ama önceden de yüksek temettü vermemişti örneğin
    geçen sene daha düşüktü ama 2-3 kat yükseldi.
    Azimut 137,5 fiyatlardan aldı kastettiğiniz fon o ise eğer bilmiyorum başka fonsa 120 den
    alanlar,o da yazmıştım USD 8,5 lardaydı sonuçta yabancı fon usd bozdu aldı,yani maliyeti
    usd olarak bakınca 240 ları buluyor.

Elbette bu tür tahtalar gerekirse tek tek lotlar sayılıyor,endeks yükseliş trendinde ise
    genelde adamlar diğer tahtalarda işlem yapıyor,bu tür tahtalar da bi yandan baskı
    yapabiliyor yan tahtalar sonra harektlerin vb.şeyler.

Elbette bizimkiler tez sonuçta dediğiniz gibi birilerinin keyfine kalmış tahtalar
    altın olsa canları istemedikce götürmezler yıllarca bekletilen tahtalar örneklerini
    çok gördük.

4.  Alıntı Originally Posted by haslemder67 Yazıyı Oku
    hocam bu gün dönmesi lazım bence imtiyazlılara verilen temettü paralarını çıkarttılar nasıl olsa imtiyazlılar kadar para aldılar şuan.burdada tutunamazsak 103 106 ya geliriz gibi .ytd .dir
    Evet önce 110 lar sonra dediğiniz rakamlar gelebilir,oralara kadar salarsa talep de gelebilir,
    haftalık kapanışı 122 üzerinde kapatmazsa zaten haftaya da sıkıcı seanslar olabilir diye düşünüyorum
    kendimce,bugün bi de yarın kaldı haftalık kapanış barı kırmızı olmasa iyi olacak,
    gidecekse da belli eder haftalık kapanış 122 ler üzerinde olursa.
    Son düzenleme : Nexus; 21-04-2022 saat: 11:23.

5. Bazı arkadaşlar soruyor nerden alınır vs. diye onu söylemek
    zor şurdan alınır diyen de yalan söyler,benim portföyümün % 10 u da
    değil burdaki miktar 2 ay önce kendime göre tekniği bozulduğu için
    UV leri de sattım demiştim,bir kısmını belli seviyelerden aldım sattım vs.
    UV lik kısmı için izlemedeyim elimde olmasa da uzun süredir takip ettiğim
    bir hisse olduğu için bildiklerimi paylaşıyorum soran arkadaşlar da olduğu için,
    al tut sat demek yerine herkes kendince yorumlasa daha iyi olur.
    önemli olan kimse zarar görmesin,yukarıdan alan aşağıdan satar
    sattığyla kalır,ya da yükselir gidiyor diye düşünür tepelerden alır,

Bildiğim kadarıyla hisse 150 lerdeyken mamüllerinin kg fiyatı 8,5 tl lerdeydi şu anda
    19 tl lerde.mart başından beri fiyat artışını söylemiştim ilk çeyreğe ne kadar
    yansır bilemem.
    Güneş enerjisi için fabrikanın çatısını değiştirmemiz istendi 15 milyon tl istediler
    10 bin m2 için, demiri ve paneli, bazı ortamlarda pd/dd si yüksek deniyor,
    neye göre binaları arazileri bilançoda ne görünüyor çatısı kadar değil.

Bu arada Güneş paneli yatırımı gitgide artıyor,örneğin çatı için gerekli profiller
    vs... elbette rakipleri de çok ama bu tür enerji yatırımlarında kullanılacak yapı
    profilleri boruları talebi arttırır diye düşünüyorum.Bu yatırımlar oldukca çelik
    fiyatları öyle herkesin düşündüğü gibi yarı fiyatına düşeceğini sanmam,
    dönem dönem gevşeyebilir.Bu işi yapanlar bile düşeceğini düşünüyor,
    o yüzden çoğu tüccar sanayici hammaddesiz kaldı.

Hepsi bir yana elbette altın da olsa ipleri birilerinin elinde,yönetimi
    desen öyle borsa da hissem ne alemde diye düşündüğünü sanmıyorum
    öyle olsa bedelsiz verir,geri alım yapar vs.Ama bilmediğimiz sebepler
    varsa da akılda dursun.Herkesin umduğu gibi olsun.

6. temettü tarihini önemi aldılar

7. bilmediğimiz şey bu olsa gerek temettü tarihinin öne çekileceğiydi galiba baskı ondan dolayımı yapıldı

8. netice olarak bole bişey yapmaları ky nin elinden nasıl kağıdı alırız planları buydu.mal değerli hertürlü oyun dönüyo uv tutmakta fayda var.ytd değildir.

Sayfa 675/804 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •