Sayfa 675/999 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1297 cort tek seferde geçemeeeen 1280 bi gel bi soluklan bi güç topla sonra gel tekrar 1300 de kararını ver yukarı mı aşağı mı.

Bende senaryo bu ama senaryoma ihanet etme sürem 1 saniye ona göre kimse bana güvenmesin

Forum hakikaten çok sessiz inşallah zor durumda arkadaşlar yoktur herkese bol kazançlar.
    Bir şey olmaz buradakilere..Parayı bitiren, biraz toparlar sonra gelir. Bir temelli giden olursa, iki de yeni gelen olur.

21 sene oldu forum geçmişim...bu başlığın geçmişi de 15 seneyi buldu...aynı nick le devam eden çok az...genelde 3-4 senede bir hesaplar resetleniyor..yeni bir nick, yeni temiz bir sayfa yoksa yazılanlara bakarsan zaten kaybeden yok..herkes palayı ütmekle meşgul
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1297 cort tek seferde geçemeeeen 1280 bi gel bi soluklan bi güç topla sonra gel tekrar 1300 de kararını ver yukarı mı aşağı mı.

Bende senaryo bu ama senaryoma ihanet etme sürem 1 saniye ona göre kimse bana güvenmesin

Forum hakikaten çok sessiz inşallah zor durumda arkadaşlar yoktur herkese bol kazançlar.
    1.300 da tıkanıyorsa 1.280 e doğru süzülmesi gerekir.
    pusudayız bekliyoruz netekim
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

eğleniyormuyuz gençler

ben çok eğlenirem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    eğleniyormuyuz gençler

ben çok eğlenirem
    günün en yükseği 1.298 en düşüğü 1.288 yaw bu nedir?
    aşağı 30 kademe yukarı 20 kademe savuracaksın ki eğlence olacak.
    ne bu böyle 10 kademe ile eğlenemiyoruk ki emanuke

sabahtan beri boş boş oturuyodum. heyecan olsun diye çerezlik tombul kuş shortladım bakalım
    5 kademe aşağı verirse iş çıkışı 10 şişe tuborg gold u alır eve giderim

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir şey olmaz buradakilere..Parayı bitiren, biraz toparlar sonra gelir. Bir temelli giden olursa, iki de yeni gelen olur.

21 sene oldu forum geçmişim...bu başlığın geçmişi de 15 seneyi buldu...aynı nick le devam eden çok az...genelde 3-4 senede bir hesaplar resetleniyor..yeni bir nick, yeni temiz bir sayfa yoksa yazılanlara bakarsan zaten kaybeden yok..herkes palayı ütmekle meşgul
    Evet. Az ama istikrarlı kazanmak, bunu da ekranı izlemeden yapmak anahtar olmalı değilse sıfırlaman 10 dakika, tek kalemde 5 bin puanlık hareketler gördük son günlerde para yönetimi, kaldıraç yönetimi, risk yönetimi temel olmalı ekrana bakarken kanlı canlı bir insanın bunları yapması çok çok zor. Kendime de güvenmiyorum, herhangi bir pozuma %51 den fazla inanmamaya ve hep çift taraflı düşünmeye gayret ediyorum ona rağmen arada iyi çarpıyor namussuz.

tepeden 700 puan çaktı beğenmiyonuz

namkörler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evet. Az ama istikrarlı kazanmak, bunu da ekranı izlemeden yapmak anahtar olmalı değilse sıfırlaman 10 dakika, tek kalemde 5 bin puanlık hareketler gördük son günlerde para yönetimi, kaldıraç yönetimi, risk yönetimi temel olmalı ekrana bakarken kanlı canlı bir insanın bunları yapması çok çok zor. Kendime de güvenmiyorum, herhangi bir pozuma %51 den fazla inanmamaya ve hep çift taraflı düşünmeye gayret ediyorum ona rağmen arada iyi çarpıyor namussuz.
    hacı dayı ben şu şekilde bir strateji uyguluyorum ;

bunu bir maaş gibi düşünerek. ay içerisinde ortalama 22 gün var. her gün 250 tl almaya çalış sonra dur. ay sonunda en az 5.500 tl cepte.
    yani mesela thyao ya 50 kontrat giriyorum 5 kademe aşağı verse ki thy tahtasında bu sık sık olabiliyor. al sana 250 tl kar. bir kaç dakikalık iş yani.
    sonra akşama kadar süper bir fırsat olmadıkça dur ve bekle.
    bunu ay sonuna kadar sürdür.

işte bazen oyle olmuyor. göz kararıyor ve acaip yüklü poz a giriliyor. işte o yapılmasa günlük minik minik rakamlara tav olunsa sistem güzel işliyor.
    yılardır thyao tahtasında işlem yapan biri olarak söylüyorum bu kağıt her gün mutlaka aşağı ve yukarı mutlaka en az 5 kademe oynuyor.

misal bunu kardemir de yapsan arkadaş bazen bir takılıyor mesela 3,12 ye ve saatlerce kıpırdamıyor ordan.
    ben thyao tahtasının gün içi hem short hem long için çok elverişli olduğunu düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

spot hariç palayi sittin sene opemezsin , imzamı atarım yazdıklarının altına..
    spotta da palayi değil diğer sabırsız ky leri utersin , borsa sabır işidir , palayi viopta utmek falan komik beyanlar..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 675/999 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •