Sayın cinali bey; Naçizane bir sorum olacak ana ortak tarafından yüklü miktarda kaydileştirilen paylar sonrası hissenin şok düşüş yaşama ihtimali aslına bakarsanız beni tedirgin eder. Siz haberle desteklenmediği sürece böyle bir adımın fayda sağlayacağına inanıyor musunuz? İkincisi dolaşımdaki payların artması hissenin cazibesini azaltır. Bu gün YBİTAŞ ve İŞBTR örneğinde olduğu gibi. Ortalama 5.000 lot hisseyle nerelere gittiler. İŞBİR için piyasaya en az mevcut kadar hisse sürülmesi demek hissemizin dolaşımdaki paylarına olan ilginin o kadar azalması demektir. Pazar değişikliğine gelince YONGA Mobilyayı araştırırsanız sermaye artırımını pazar değişikliğini hedefledikleri için yaptılar sonuç ortada. İŞBİR ise dolaşımdaki payların çarpanına göre 110 milyon lira değere ulaşmış durumda. Bu da şu demek oluyor isteseler FRİGO da olduğu gibi pazartesi günü başvurup pazar değişikliği talep ederler. İşte baskı kurulması gereken husus bence bu olmalı. Bırakalım ellerinde blokajlı hisseler kalsın. En azından ben böyle düşünüyorum. Elbette siz bu hissede daha tecrübelisiniz saygı duyarım. YTD değildir.
Yer İmleri