Sayfa 676/809 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Sorun o değil ki içini doldurmadan yorum yapmak cimsa pandemide 5-6 lira aralığından 26 lirayı gördü kordsa pandemide 8 liradan 24 liralari gördü ki kordsa pandemiden ciddi etkilenen bir şirkettir brisa 5 liralardan 30 liraya ya kadar dayandı yani çok ta kötü değiller
    Ben satış ve karlılıgi kastetmiştim,piyasa değerini değil.Böyle bir şirketin ozvarlik kârlılığı 6 mi olmalı sizce?

Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Tabikide borçlar kismi kafa karıştırıcı gibi gorunsede şirketlerin döngüler için aslında iyi alım fırsatı olarak görülmeli geleceğe yatirim yapmak istiyorsak böyle zamanlar şirketlerin için iyi alım fırsatları veriyor aslında
    Bende o yüzden buradayım zaten sn horhoti,ama eleştirel tarafım biraz kuvvetlidir, naçizane eleştiriler benim ki.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by engineer38 Yazıyı Oku
    Bende o yüzden buradayım zaten sn horhoti,ama eleştirel tarafım biraz kuvvetlidir, naçizane eleştiriler benim ki.

O zaman daha önceleri de pozisyon almış olmalısınız,

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by engineer38 Yazıyı Oku

Eleştirel bakmak her zaman otokontrol mekanizması için gereklidir zaten şirketin rasyolari şimdiki bulunduğumuz zaman diliminde pekte iyi değil ama bir borsaci geleceğe bakmalı şirketleri geçmişleri ile değerlendirmek yalnıs bir temel analiz olur temel analiz tamamen geleceğe yönelik olmalı

5. 3 sene sonrasi için 1 mlyr net kâr potansiyeli görüyorum ben ama tabi bu benim kendi yorumlamam.Subjektif yorumlarlarda hata payı her zaman vardır.Bu hesabı da şöyle yapiyorum kabaca,senede 400 mlyn civarı esas f. Karı var zaten,bunu 250-300 u satın alınan fabrikaların kredi odemelerine gidiyor,geriye kalan da net kârı oluyor.Kredi ödemeleri bitince ortalama da her sene 40% artirsa karını bana hayal değil gibi geliyor.Ne dersiniz?

6. 1 ay kadar oldu, yatırım yapalı.l sayın EFT.
     Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    O zaman daha önceleri de pozisyon almış olmalısınız,

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by engineer38 Yazıyı Oku
    3 sene sonrasi için 1 mlyr net kâr potansiyeli görüyorum ben ama tabi bu benim kendi yorumlamam.Subjektif yorumlarlarda hata payı her zaman vardır.Bu hesabı da şöyle yapiyorum kabaca,senede 400 mlyn civarı esas f. Karı var zaten,bunu 250-300 u satın alınan fabrikaların kredi odemelerine gidiyor,geriye kalan da net kârı oluyor.Kredi ödemeleri bitince ortalama da her sene 40% artirsa karını bana hayal değil gibi geliyor.Ne dersiniz?

Evet kesinlikle kabaca durum budur ar-ge si olan bir şirket ten cirosal anlamda sıçrama lar görmek gayet normal bir beklentidir özellikle inşaat güçlendirme ürünlerinden bir atak bekliyorum kordsa dan

8. Ben ise kompozit alanında cirosal sıçrama bekliyorum,şirket enerjisini daha çok oraya veriyor sanki.Kar marjı orada daha yüksek olacaktır.
     Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Evet kesinlikle kabaca durum budur ar-ge si olan bir şirket ten cirosal anlamda sıçrama lar görmek gayet normal bir beklentidir özellikle inşaat güçlendirme ürünlerinden bir atak bekliyorum kordsa dan

Sayfa 676/809 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •