Sayfa 676/1252 İlkİlk ... 1765766266666746756766776786867267761176 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. CB KHK 8 ve 12’ye bakin derim...
    Pakro cete tam gaz...
    Kemer sikma size...
    Bu sizin kriziniz...
    Onlar icinse ...
    Hasat zamani...

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    Bakanlıklara fiilen başlamayan veya başlasa dahi çoook zaruri olmayan projeleri durdurması yönünde yazı gönderildi.

Devlet kemer sıkmaya başladı , deniz bittii..

Olumlu bişeyler olacak yeterki uzun biraz sussun..

Ne olduysa o konuştukça oldu..

Adam resmen ekomomiyi bir başına krıze soktu helal olsun

2. Sistemde,
    sağlıksız çalışan hovarda harcama yapan
    şirket yönetimini bilmeyen basiretsiz şirketlerin batması her zaman iyi olmuştur.
    bünye daha güçlenerek çıkmıştır.

vucudun zaman zaman gribe yakalanması iyidir...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Sahnede oynanan tiyatroya fazla takilmayin derim. Bu imkanlari(!) uzak(?) akrabalarinin hizmetine sunan mekanizmalari dusleyip kuran adamlarda binlerce yillik planlar var..

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Umut fakirin ekmeği! Bu adamların bir planlarının olduğunu düşünenlerin hala var olduğunu görmek beni şaşırtıyor vallahi. Dün okuduğum bir ekonomist şöyle bir şey diyordu, Berat'ın 100 günlük değil ilk önce 100 saatlik bir plana ihtiyacı var diye. Dün erken seçim yok dediler yine. Artık erken seçim konusunda emin olabilirsiniz.

Ülkeyi yönetenlerin temel sorunu düşünmeden konuşmaları. Çünkü konuşmayı çok seviyorlar; tipik egosu ezilmiş narsist davranışı, karşılarındaki şakşakçılar alkışladıkça daha fazla bağırarak konuşuyorlar. Sabah ayılan alkolik gibi uyandıklarında "akşam ne yaptım lan ben" sorusunu soruyorlar. Ama ders almayıp aynı şekilde akşam olunca alkole devam. Bugüne kadar değişim için çok vakit vardı ama değişmek istemediklerinden durum daha da kötüye gitti. Şimdi neden değişeceklerine inanayım?

4.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    24.80 Olan Isın kodu paylaşabilirmisiniz
    Hazine bonolari Güvenilirmidir?
    Hangi hazinenin çıkardığına bağlıdır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. Şimdi geçen perşembe mi cuma mi haber çıkmıştı Avrupa ülkelerinin Türkiye'de bankalara verdiği borçlar vs 240 milyar dolar diye ...yabancı sirketleride koysan 300 milyar doları geçer ...sonuçta Allah göstermesin 2001 gibi birşeyi ama ...ucu Avrupa'ya ordan tüm dunyayaya ve ABD ye gelmeyecek mi? Trampet efendi bunu düşünmüyor olmalı .....

6. Ve bilen var mı bilmiyorum Yahudi sermyesi rotshlid Türkiye'de birkaç bankada ortaklığı olduğu söyleniyor bu durumdan eahatsiz olduğu söyleniyor ...dolar kuru şu an Soros un elinde deniyor çeşitli yerlerde okuduklarimdan.

7. Ve diyorum ki son olarak alacakli olan borclusunu yok eder mi sizce ? İyi günler

8. Powerpc hep demişti dolar alamayacak duruma gelecek ..resmen görmüş bu günleri ..hakikaten alınamıyor ..makas aralıklarından ,yüksek volatiliteden vs..

Sayfa 676/1252 İlkİlk ... 1765766266666746756766776786867267761176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •