TKF fiyatını beğenmemiş galiba.
İlk başta -%0.5 civarıydı, şimdi -%0.46
Saygılar.
TKF fiyatını beğenmemiş galiba.
İlk başta -%0.5 civarıydı, şimdi -%0.46
Saygılar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şu saat itibarıyla yıllık yüzde bin de getirse tacirler fonu almayacağım. varsın az getirsin ama istikrar olsun. acc'ye nasıl tövbe ettiysem tacirlere de aynı şekilde nasuh tövbesi yapıyorum. paramızla bizim adımıza başkaları kumar oynuyor ve biz buna müsaade ediyoruz. mac, TKF'den bin kat daha istikrarlı bence.
Evet, katılmamak mümkün değil. Endeksin düşeceğinden emin olsam ben açardım zaten kısa kontratları endekste, fona ihtiyacım yok. Hisseler arasında ayrışanı bulan Mac, çoğu anlamda daha iyi görünüyor. Başarı, doğru hisse seçimi ile olsa çok daha huzurlu, rahat olur. Uykusuz kalmaya gerek yok.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Borsa çoşiyiii.bu borsayı bi şekilde ayakta tutacaklar gibi.113.200 üstü kapanış yaparsak güzel olacak.
Ama bize asıl etki eden xtumy artış sınırlı.
TDG
Son 1 Ay Getirisi %2,3.......(% 0)
Son 3 Ay Getirisi %11,4.....(% 3)
Son 6 Ay Getirisi %18,1.....(%15)
Son 1 Yıl Getirisi %24,5......(%17)
parantez içindeki sayılar USDTRY ve aynı dönem getirileri...yorumlar...?
Yer İmleri