Sayfa 676/1001 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Algıma uygun mu?

Beni aydınlat dostum

Mucize yap
    Profları yen
    Somut delil koy
    Kelime oyunları ile beni yenmeye çalış
    Nihat cübbeli vs kimse cevap veremiyor
    Seni dinliyorum
    soru nedir?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Dün berberde özel hareket polisi biri vardı baska bir polis arkadasının rtalb a 200 bın yatırdıgını 2.5 milyon par aldıgını anlatıyor. Yalan söylüyor desemde inanmıyor. 200 bın yatırıp 100 bın kar görse gece yatamaz sabahına satar desemde yok 2.5 milyon aldı diyor. Bu arkadaslar iddacıydı borsacı oldu bende giricem demeye basladı tkuru dan bahsedıyor hergün gidiyor etiler felan diyor.

Bankalara bakıyorum dipte bıst 30 cogu dipte. Berberde bu sohbet gecınce ürktüm. Cunku benzer sohbeti yine 2020 basında aynı berberde yasamıstım. Emeklı biri borsaya girdiğini herşeyin cok kolay oldugunu reisin merkeze daldıgını doların yükselmeyecegını anlatıyordu (5.80) dolar ozamanlar. Bu sohbet gecınce oturdgm yerde hisseleri satıp dolara geçmiştim.
    Şirket temettü vermiyorsa,
    200 bin verip 2,5 milyon almak için 2,5 milyon verecek birini bulmak gerekiyor. Arkadaşınız bunu bulacağına eminse yatırım yapmasında sakınca yok. 2,5 milyon yatırıp 25 milyonda alabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sen zaten sormuştun cevap niteliğinde

Kader diyelim

Kader açıklamamdaki yanlış nedir?

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Gökyüzünden Melek gelse
    Gerçekleri O da tekrar etse,
    Yine inanmazlar...

Ayaklarına giydikleri Bela pabucu ile
    musibetleri her yere, hatta tüm dünyaya
    Covid gibi yayılıyor..

Her şeyin bir sonu var..inanıyorum..
    Talancılığın, yalancılığın, sahtekarlığın..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çalanı, çırpanı ahlaksız diye adlandırırım ama bir nebze anlarım. Adam hırsız ama zengin yaşıyor.
    Ama cocuğuna ekmek götüremeyip de bunları savunanları anlamak mümkün değil.
    Bunların yüzünden bizde buna katlanmak zorunda kalıyoruz.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Adamlar hazineye hortumu dayayıp ne varsa akıtmış, MBnin dibi delinmiş, tarihte ilk kez milletin dövizi satılmış -73 milyar dolar rezerv var. Ama ekonomi iyi gidiyormuş. Bunlar forumdaki insanları aptal yerine koyuyor. Trajikomik.
    Forumdakileri aptal yerine koymuyorlar, bunlar aptallar.
    İnanıyorlar...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlaşılmayacak bir şey yok.. adamlar iyi yaşayanları, hayalleri olanları sevmiyorlar.. herkes onlar gibi olsun istiyorlar, psikolojik bir şey.. bunu sinsice din ile birlikte işlersen onların bilinçaltlarına ve kamplaşma yaratırsan ilmek ilmek 15-20 yıl boyunca, bu sonuç ortaya çıkıyor..

mesela adam işçi.. sürünüyor.. cehape ona işleri nasıl düzelteceğini anlatıyor ama adam "ekonomi güzel, reis iyi çevresi kötü" diyor çıkıyor işin içinden..

bu nedenle mr erdoğan imajını çok dikkatli korumaya çalışıyor.. en üfürükten müjdeleri kendisi bizzat sunar ama kötü olaylarda uzun süre fikir beyan etmez kamuoyunu şekillendirmeye çalışır biatçileri aracılığı ile.. o sırada gündemi değiştirir bir şey icat eder..

zaten.. 17 yıldır rakiplerinin karşısına çıkamadı.. bu çok şey söylüyor..oysa bu olay (tv 'de lider tartışmaları) 90 larda Türkiye de sıradan bir şeydi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sen onun içtiğinden içmediğinden ekonomik gerçekleri idrak edemiyorsun. Ekonominin her kesiminden rakamları veriyorum. O sadece dolar 7 nin üstünde ondanda mennunum diyor diyecen. O rakamlarda halisilasyonn onuniçtiğinden içsen senin dediğin rakamların hiç bir gerçekliğinin olmadığını merkez bankasının yayınladğı hazinenin yayınladığı bu rakamların bir öneminin olmadığını tek gerçek rakamın tuik in yayınladığı enflasyon ve işsizlik rakamı olduğunu anlayacaksın.
    Adamın adı gaz-eli ne bekliyorsunuz ki?

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sen zaten sormuştun cevap niteliğinde

Kader diyelim

Kader açıklamamdaki yanlış nedir?
    sen zamana hapissin.
    Zamanı yaratanı, sen kendi sınırlamalarınla algılamaya çalışıyorsun.
    arıza burda çıkıyor.
    Tanrının vasıfları ile bu imkansız demen lazım.
    Ki baştan beri, zamana ve mekana tabi değil denir.

Farzet superman, kriptonikten geldi.
    yerçekimine tabi değil.
    sen kendi bağlı olduğun şeyle onu tanımlayamazsın.
    süpermanın özellikleri ile tanımlanmış olguda bir tutarsızlık var mı ona bakarsın.
    gibi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 676/1001 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •