Olur öyle bazen hocam yemeğe salça da lazım demi, Sıkıntı yok.
Olur öyle bazen hocam yemeğe salça da lazım demi, Sıkıntı yok.
Hayırlı günler, bol ve bereketli kazançlar.
SPK açığa satışta yukarı adım kuralı getirmiş sanırım, bu bir nebze düşüşün hızını yavaşlatır sanırım
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hayırlı cumalar, bol ve bereketli kazançlar
Sattıklarımdan fazlasını geri aldım, adamlar tabana 42 milyon lot satış yazmışlar, üstüne üç beş tane de kum torbası atın bari
Tavandan sattığım günde tavanda 17 milyon alış vardı ama 5 dk dan kısa sürede düşmüştü...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hayırlısı olsun hocam 57 centten geri aldım diyorsun yani.
Nacizane bir düşüncem hisse senedi yatırımı olarak özellikle yaşı genç yatırımcılar için nasıl olmalı diye.
İlk olarak iyice araştırıp sağlam yapıda ki şirket hisselerinden 5 - 10 tanesini belirleyelim.
Sonra atıyorum elinizde sermaye olarak 100.000 tl niz var, ilk etapta belirlediğiniz bu hisselerden bir veya ikisine yatırım yaptınız.
10 tl fiyatlı bir hisseden 10.000 adet aldınız. Hisse 1 tl veya 1.1 tl yukarı çıktı yatırdığınız para 110.100 tl oldu.
Bu hisselerin 9 bin tanesini sattığınız da elinizde yine 100.000 tl olacaktır.
Bu durumda 1.000 adet hisse size bedavaya gelmiş olacağından bundan sonra o hissenin düşmesi veya daha yukarı gitmesinin sizin için sorun teşkil etmeyecektir, nasılsa bedavadan gelmiş olduğu için.
Tekrar belirlediğiniz diğer hisselerde de aynı hareketi yaptığınız da bedavadan bir çok hisse sahibi olabilirsiniz.
Teşekkürler hocam, ben o gün son kez taban yapıp döner diye aldım, ama şans dolar bazlı destekmiş (: birde cuma günü yine bahçe işleri ve evde bazı işler yapılacaktı açılış seansına alış yolladım direkt, ama o işleri cuma günü yapamadım, hepsi bugüne kaldı sabahtan beri canım çıktı ve hala bitmediler, yarın devam![]()
Yer İmleri