Yeni bir dip arayisi belirginlesti..
Yeni bir dip arayisi belirginlesti..
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bir tek Mayıs 2023-Temmuz 2023 hareketi var....
8-11 tl hareketi...
Bir tek orda kaçış fırsatı vermiş,ky de tüm borsa ralli yaparken bu da döner ümidiyle bağlanmış kalmış....
Bu arada altın/dolar/emlak uçunca ky de satmayı kendine yedirememiş....
Hepimizin yaptığı şeyler....
Saygılar/Başarılar....
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
http://share.matriksdata.com/shareMa...10141835531105
200 aylik sari bile tutamayacak mi ne??
Boyle bir sirkete 900milyon usd piyasa degeri cok cok fazla.
Oyaka bu para verilse sirketi hemen satar.
Hatta oyak sadece borclarina karsilik bile verir sirketi.
Kaçış illa kâr ederek olmak durumunda değildir. Zararın neresinden dönersen kârdır demişler. Evet zarar büyükse kol kesmek çok zor olabilir, bilirim ancak görünen köy de kılavuz istemez. Paranın maliyeti bu kadar yüksekken, her geçen gün çift taraflı zarar yazmaya devam etmektense, kol bacak kesmek yeğdir diye düşünüyorum. Şirket hala 4 pd'den işlem görüyor. Böyle finansallara sahip bir şirket için hele de bu ortamda çok yüksek bana göre.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Bedelli surerken biraz yukari cektiler ki bedelli katilimi yukselsin.
Kopruden once ki son cikis idi.
Bunu bir kac defa yazdim burada soru uzerine tabii.
Simdi herkes bu kopruyu gececek.
bir kardeşimin ricası üzerine..
aylıktaki dibi 3.66 seviyesinde.. ancak teknikçileri avlama adına 3.25 seviyesini de kullanmak isteyebilir..haftalıkta 3 ÖNEMLİ SAT sinyali belirli aralıklarda direnç oluşturarak olası yükselişlere tepki verse de 12.8191 seviyesindaki kahve yatayda kalarak duyarsızlığını sürdürmüs.... aşağı çapraz atıp, olası dibi belirleyip, üzeri güzel altı üzer seviyesini oluşturmasında yarar var..
üstteki grafikte mevcut bulunan ve (ayrı olarak gönderdiğim) sarı indikatör ile senedin verdiği tepkilere duyarsız kalması aşağıdaki grafikte de gözlemlenebilir.. bar,sarı indikatör üzerinde 2 kapanış yapamamış..
haftalık 34 Fib. lerde 3.66 seviyesin(sarı) daha önce de test edilmesi, senedin daha yakın takip edilmesini, gündeme getirebilir
![]()
Son düzenleme : esozcan; 15-10-2024 saat: 22:39.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri