Sayfa 677/718 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Bunu bilmemde ihlas gidici gibi görünüyor..
    İhlas gidici ise bunun uçucu olması gerekmezmi? Borsada eşi benzeri varmı? Hem ulusal pazarda, hem de sermaye yapısı ve nominalin altında olması normal şartlarda patlatması lazım...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. cumhurbaşkanı,bize ve ekonomimize güvenin dolara,euro'ya yatırım yapmayın bu bir vatan hainliğidir,faize karşıyım günah ve haramdır,altınlarınızı yastık altından çıkarın satın borsada türk şirketleri hisselerine yatırım yapın dedi dedi bunu üstüne basa basa ısrarla bunu söyledi bugün gelinen durum nedir söylediklerinin aksini,tersini yapan abat oldu %5000 kazandı borsada din taciri hırsız türk şirketlerine yatırım yapanlar neyi var neyi yok hep kaybedip iflas etti ama Cumhurbaşkanının ağzından ocaklarına bilinçli incir ağacı dikilen mağdur edilen alın terleri olan helal paralarını çaldıran gariban küçük yatırımcılar lehine hala bir kelam çıkmış değil bilakis bu acımasız,merhametsiz soygunları,vurgunları,hırsızlıkları,hortumları düzenleyenleri koruyup kollamaktadır mesela Enver oğlu Mücahit Ören örneğinde olduğu gibi sesimizi çıkarıp insaf merhamet adalet hakkaniyet yahu dediğimizde serzenişte bulunduğumuzda da düşman hasım belleniyor vatan haini damgası yiyoruz oldumu şimdi bu nasıl bir adil olmayan adalet hep bana hep bana adaletsizliği yazık değilmi Ülkesine zerre kadar halel getirmeyen sadık vefalı vatandaşlara..Bunları 21 yıldır Ak partiye oy veren ama kapılarından içeri bir kere dahi girmeyen şahsi menfaatim için asla bir şey dilenmeyen haksızlığa,adaletsizliğe,hakkaniyetsizliğe,zalimin zulmüne karşı dik duran masumun,mazlumun,haklının,garibanın,yetim kardeşlerimin saflarında yer alan vatansever bir vatandaş olarak yazıyorum ..Sadece Allah'a secde ederim haksızlığa asla eğilmem..2006 yılında Ünal tarım gıda şirketi UNTAR hisselerinde 80 bin dolar,Lio Yağ Sanayi şirketi LİOYS hisselerinde 30 bin dolar,ÇBS PRİNTAŞ OTO BOYA hisselerinde 100 bin dolar+emekli ikramiyem o zamanın para değerine göre 75 bin tl dolar bazında günümüzde ne kadar tutar varın hesaplayın,İhlas holding ve iştirak şirketlerindede 5 yıllık süreç içinde asgari 1 milyon tl kayıplarım ve bu kayıplar yüzünden bankalara milyon tl borçlarım var geçen hafta sadece faizlerini yani 400 bin tl ödeyip ana paraları öteledik tabiiki yüksek %60-70 yıllık faizlerle ,resmen boğuluyorum..Kadim dostlarım buyurun Ak parti hükümetinin 21 yıllık serüveni ve bizlerde bıraktığı çok ağır hasarlar derin yaralar ki sağlığımızdaki kayıplardan bahsetmiyorum..Elbetteki onlar kadar bende suçluyum çünkü her seçimde kendi şahsi çıkarlarım değil Ülkemizin menfaatlerini düşünerek oy verdiğim için ama vicdanım asla onlar kadar rahat değil ama gelinen noktada yapılacak çok fazlada bir şey yok Allah (cc) sonumuzu hayırlı eylesin Ülkemizi düştüğü bataklıktan zor durumdan çıkarsın inşallah..Amin..

3. Lavuk hemen endeksi dikkate aldı. Senelerdir borsaya yön verirmiş gib

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Leyofsali geçmiş olsun. Hiçbir zaman hükümet söylemlerine inanmamak gerekir. Boş beleş insanlardan oluşan topluluktur. Olumlu görünen bütün girişimler bil ki altında art niyet olan, kendilerine yontan bir amaçla yapılır. Ülkenin iyiye gitmesi ancak akceli işlere bulasmayan insanlarla olur. Bu ülkede de ne şimdi ne de gelecekte öyle bir ışık görmüyorum . Bir ülkede yolsuzluk olup olmadigini betona ne kadar değer verdiği ile ölçülür. İş takipcileri dolu hükümet o yüzden kendi akıl suzgecinden geçirmeden hiçbir karar bizi korumaz. Tamamen amaç yastık altındaki paralarını bile birilerine transfer etmek. O yüzden ne söylemde bulunurlarsa daima tersine bakarım çünkü bu iş takipcileri de aynısını yapıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    İhlas gidici ise bunun uçucu olması gerekmezmi? Borsada eşi benzeri varmı? Hem ulusal pazarda, hem de sermaye yapısı ve nominalin altında olması normal şartlarda patlatması lazım...
    birinde paket mal varsa götürmez hepimizde paket mal var ne yapacak bakalım..

6. Götürür götürür ivmeyi bir verse millet kağıt arıyor zaten. Fuzeciler damlar hemen. Mevzu kendisinde var mı hirtin o önemli. Hepimizin malını alır üstüne beş kat daha yapar .Ahmet in malları kendisininde diye düşünüyorum ben.
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    birinde paket mal varsa götürmez hepimizde paket mal var ne yapacak bakalım..

7. Turkish satış tarafında göründü. Mal yok piyasada on milyona otturulur bunlar. Takastan mal çıkıyorlar

8. Bari ihlas on altında kalmayalım patron 🤣🤣🤣

Sayfa 677/718 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •