Sayfa 677/774 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    buradaki aşırı gerginliğiniz sizin açınızdan yaklaşan hüzünlü sonun belirtisi olabilir mi acaba
    ben rahatım milletin sağduyusuna güveniyorum
    Ben çok rahatım sadece ülkeme üzülüyorum reis dediğiniz adam tehdit altında tüm pislikleri dünyanın elinde belgelerle aydınlıkda açıklanmış okuyun halk bank müdürü devlet tutuklanmış senin reis ey Amerika diyeceğine suçsuzsa tabi Yahudi lobisine sığınıyor milletin adamı ise dürüst ise TÜRK milletinen sığınsın Yahudilere diğil kurtarın beni diye siz başkan yapacaksınız düşünün ülkenin halini abd füze attı onlardan önce biz hazırız diyor abd bombalarını alkışlıyor Müslümanlara karşı uyanın tüm dünya tek adam istiyor hemide böyle ağa aldıkları adamı ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    sizin açınızdan yaklaşan hüzünlü sonun belirtisi olabilir mi acaba
    Hüzünlü son ne ola ki..

Tehdit mi.. ?

rumenigge.. konuştukca zırvalamaya başladın..

Seni seviyoruz dedikçe zırvalıyorsun..

Parayla tutulduğu ve aktrol olduğu bariz belli birine cevap verme tenezzülünde bulunmayın artık arkadaşlar. Sanıyor ki burada geriliyoruz ve sanıyor ki biz fikrimizi değiştireceğiz. Tam aksi, söyledikleri, yazdıkları tamamen ateşe odun atmaktan başka bir şey değil. Bizim içimizdeki vatan sevgisini, tarihi değerlerimizi ve bağlarımızı besleyen bir ateş.
    Bu zihniyetteki provakatörlere nasıl ki parkı yıktırmayız dediysek ve yaptıysak ülkeyi de böldürmeyiz der, yine çıkarız sokağa ve demokratik mücadelemizi veririz.

Bırakın, şahıs kendi pisliğinde boncuk aramaya devam etsin...
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

fornaks Guest
    Resmen satış var. Devlet Bahçeliyi de satışa getirdiler. Bir kısım Ülkücülerden evet alamayacakları için kaybettikleri oyu , Eyalet
    sistemi altında resmen Kürt seçmenden oy alabilmek için anında kıvırdılar. Resmen Devlet Bahçeliyi buruşturup çöpe attılar.

Bir yatırımcı ve az da olsa analiz yeteneği olan biri olarak SATIŞA GELME riskimi %0 a indirmek için HAYIR.

5. Dürüst olarak yalanlarına kananları anlıyorum bu yandaş medya ve yazılı basın herşeyi toz pembe gösteriyor ama olay öyle diğil gerçekler çok vahim bunları bilmeyip evet diyen başımın üstünde zaten o insan gerçekleri görse tövbe eder döner apdül latif şener gibi adam akp kurucusu açın bakın neler anlatıyor yok hala bu pisliklere evet diyorsa bir insan zaten çıkar ve menfaat içindir başka türlüsü kesinlikle olamaz..

6. Dün bi cahil ile tartıştım.. cahilliğin tecrübesiyle yendi beni. Gerçekler üzerine var olan Hiçbir delil hiçbir kanıt onu ikna edemezken, kendince yalan tarih yazmış birilerine inanmış. Öyle bir inanç ki bu bildiğimiz tarih külliyen yalan. Ah o açıklanmayan ve henüz belgesi olmayan tarih.... bir açıklansın hele. Bütün cumhuriyetin yalan olduğunu. ATATÜRKÜN BİZİ ASLLINDA İNGİLİZLERE SATTIĞINI. Vahdettinin melek olduğunu, abdülhamit hanın ne kadar ulu ulvi birisi olduğunu, cumhuriyetin ne kadar zulümler yaptığını bir diktatörlük rejimi olduğunu, ismet paşanın adaları musulu çuval ile para karşılığında sattığını. Lozan barış anlaşmasına katılanlardan birinin ermeni mi ne olduğunu çok şerefsiMiş bu arada.. hilafetin gerekliliğini, vs anlattı durdu.. tabi bu kadar yalan tarih konusunda cahilim ben. Adama delillerle vahdettinin atatürk hakkındaki idam fermanından, samsuna azınlıkları koruyup ayaklanmaları bastırması amacı ile gittiğinden vsvs delilleri ile gösterim.. ilk defa görüyormuş inanmadı.. kazım karabekir o tarihteki en rütbeli komutanmış. Öyle olmadığını anlattım. Cık. İnanmadı.. kısacası. Tarih yeniden yalanlar üzerine inşa edilmiş.. bu insanlar buna tayyibe inandıkları gibi inanmış. Delilleri yok ama devlet tarafından gizlendiği için günün birinde açıklanacağına çok eminler.. yani işimiz zor. Sadece cehaleti eğitim ile yenebiliriz. Ama burada örgütlü ve eğitimli üstelik yalanlar üzerine inşa edilmiş bir cehalet var. Allah yardımcımız olsun.
    Aslında iki farklı dünyadayız. Bölünmüşüz de haberimiz yok. ((

alıntı
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Bence bu siteye bir antivirüs programı kurmak gerek, zira bir iki tane aktrol dadanmış laf yetiştirmeye çalışıyor. Bir anlasanız ne kadar yanlış yerlerde takıldığınızı. Hala bir umut birisi "reiz, müslümanlık, tek adamlık" diyor, öteki de algı yönetmeye çalışıyor. Sizin müslümanlığınız batsın
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Hüzünlü son ne ola ki..

Tehdit mi.. ?

rumenigge.. konuştukca zırvalamaya başladın..

Seni seviyoruz dedikçe zırvalıyorsun..
    hayırcı açısından hüzünlü son ne olabilir ki
    ezici bir EVET oranı

Sayfa 677/774 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •