Dün bi cahil ile tartıştım.. cahilliğin tecrübesiyle yendi beni. Gerçekler üzerine var olan Hiçbir delil hiçbir kanıt onu ikna edemezken, kendince yalan tarih yazmış birilerine inanmış. Öyle bir inanç ki bu bildiğimiz tarih külliyen yalan. Ah o açıklanmayan ve henüz belgesi olmayan tarih.... bir açıklansın hele. Bütün cumhuriyetin yalan olduğunu. ATATÜRKÜN BİZİ ASLLINDA İNGİLİZLERE SATTIĞINI. Vahdettinin melek olduğunu, abdülhamit hanın ne kadar ulu ulvi birisi olduğunu, cumhuriyetin ne kadar zulümler yaptığını bir diktatörlük rejimi olduğunu, ismet paşanın adaları musulu çuval ile para karşılığında sattığını. Lozan barış anlaşmasına katılanlardan birinin ermeni mi ne olduğunu çok şerefsiMiş bu arada.. hilafetin gerekliliğini, vs anlattı durdu.. tabi bu kadar yalan tarih konusunda cahilim ben. Adama delillerle vahdettinin atatürk hakkındaki idam fermanından, samsuna azınlıkları koruyup ayaklanmaları bastırması amacı ile gittiğinden vsvs delilleri ile gösterim.. ilk defa görüyormuş inanmadı.. kazım karabekir o tarihteki en rütbeli komutanmış. Öyle olmadığını anlattım. Cık. İnanmadı.. kısacası. Tarih yeniden yalanlar üzerine inşa edilmiş.. bu insanlar buna tayyibe inandıkları gibi inanmış. Delilleri yok ama devlet tarafından gizlendiği için günün birinde açıklanacağına çok eminler.. yani işimiz zor. Sadece cehaleti eğitim ile yenebiliriz. Ama burada örgütlü ve eğitimli üstelik yalanlar üzerine inşa edilmiş bir cehalet var. Allah yardımcımız olsun.
Aslında iki farklı dünyadayız. Bölünmüşüz de haberimiz yok.
((
alıntı
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri