Sayfa 677/937 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by Gaffa Yazıyı Oku
    Toplama bir haber zoraki yapilmaya calisilmis.. Web sitesi de cok guvenilir degil gibi ..
    Haberi yapan kimmiş yazsaydı inandırıcılığı artardı. Böyle olunca ortaya atılmış bir haber gibi duruyor sanki. Haberi yapan her kimse belki birileri bu haberi kullanarak speklik yapabilirler umududa taşıyabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by rıfkıefendi Yazıyı Oku
    Haberi yapan kimmiş yazsaydı inandırıcılığı artardı. Böyle olunca ortaya atılmış bir haber gibi duruyor sanki. Haberi yapan her kimse belki birileri bu haberi kullanarak speklik yapabilirler umududa taşıyabilir.
    Acikcasi web sitesi guncel degil sanki o dediginiz ile ilgili ozellikle koydurulmus gibi .. Yanlissam arkadaslar duzeltsin

3.  Alıntı Originally Posted by Gaffa Yazıyı Oku
    Acikcasi web sitesi guncel degil sanki o dediginiz ile ilgili ozellikle koydurulmus gibi .. Yanlissam arkadaslar duzeltsin
    Yeni bir haber değil, iki yıllık haberi kopyalamışlar.

https://www.milliyet.com.tr/amp/siya...irligi-6148771

Alıntı Originally Posted by hortis Yazıyı Oku
    Yeni bir haber değil, iki yıllık haberi kopyalamışlar.

https://www.milliyet.com.tr/amp/siya...irligi-6148771
    Evet zaten bu 10 gün olayından anlaşılması lazımdı Birileri hisseleri gündem tutmaya çalışıyor anlaşılan o kadar isteseler ....gündeme alındığından şimdiye kadar hisseleri çoktan temizlerlerdi..2 gündür Atr yazıyorum bakmıyorlar..neredeyse 2 sene önce 414b görmüş hisse şimdide 414b yazdık...... 3-5 hatta 10 milyon eder diyenler nerede.. buyursunlar işte...derinliğe bakıyorum kurucu da var satışta en az 5 tane....
    Yazın Arsa... Kışın Borsa

5. bedelli yapamıyor..
    sermaye dolar bazlı dip olmuş
    hazineye devri
    işbank holdingleşme beklentisi.
    açılmış davalar.
    bunlar yatırımcı olarak beklemem için yeterli.
    y.t.d

6. 2023 den önce ben kendi adıma hiçbir şey beklemiyorum.Yapılan hareketler hepsi mal çakma peşinde olanlar bence .2023 de hasbel kader bunlar gelirse bırakın hisseleri arkanızı da kollayin.Bunlar yağmur lu havada adama bir damla su vermezler.BENCE..

7. Bekliyoruz bekleyecez bakalım ölüsü 2 milyon dolar diyerekten

8. MAL VAR HABER YOK...
    HABER VAR MALLL YOK..
    NE KADAR RİSK O KADAR MAMA......
    Y.T.D

Sayfa 677/937 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz