Sayfa 677/1001 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Pangaci rygyo tezine ne diyorsun
    Dunku cikisi ona borclu olabilirmiyiz?
    Genelde portföyde tutacağı hisseleri satmıyor ekleme yapıyor TCD. Satıp tekrar almamıştır diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hep derim
    Iranin ne yaptigi degil
    Abd nin verecegi cevap onemlidir [emoji3]
    Deli trump ortami germek icin sebep arayabilir
    Burak keske ciksaydin bugun [emoji3]
    Biraz daha zaman var

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Pangaci rygyo tezine ne diyorsun
    Dunku cikisi ona borclu olabilirmiyiz?
    İnşallah öyle değildir. Yarın taban bunlar

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, HUBVC.E, RYGYO.E, RYSAS.E ve TIRE.E paylarında 15/01/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 29/01/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, HUBVC.E, RYGYO.E, RYSAS.E ve TIRE.E paylarında 15/01/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 29/01/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
    7.92 den reysaşı spegın elıne verdim..

Arkadaşlar şu AK PORTFÖY 'ün yeni teknolojiler fonu hiç konuşulmuyor burada baktımda , KAP'dan baktım; son 1 yılda %44 vermiş getiri. Yorumu olan ?

6.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku

TIRE için çok şikayet gidiyordu yatırımcılar tarafından spkya sonunda dikkate almışlar.
    Yatırım fonlarından yoktu sanırım hiç bunlardan rygo hariç.

Alıntı Originally Posted by canx34 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şu AK PORTFÖY 'ün yeni teknolojiler fonu hiç konuşulmuyor burada baktımda , KAP'dan baktım; son 1 yılda %44 vermiş getiri. Yorumu olan ?

Eski başlıklar da konuşuldu çok hatta ara dönemler de getiri garantisi veriyor çıkmayınca fondan takip edin.
    İçinde güzel şirketler var ama yabancıyı takip ayrı uğraş.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sen bosuna hacettepe tipi 1.likle bitirmemissin selcuk
    Bugun cikan cikacakti
    Cikmayan bu hafta zor cikar artik 😀😀😀
    ben arkadaşın vasıtasıyla HSA fon almıştım getirisi baya iyi oldu TCD kadar da olmasa bankacı aynen şunu söyledi Nisan ayına kadar alabildiğin kadar al başka bir şey demiyorum demiş. Bende şok olum bankacı nasıl der böyle bişey tuhaf işler oluyor

Alıntı Originally Posted by canx34 Yazıyı Oku
    Nasdaq daki hisselere yatırım yapar. Alıp uzun vade beklerseniz prim yapar. Usdtry arttığı zamanda + yazar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 677/1001 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •