Sayfa 677/699 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Ayrıca değerleme raporlarının hiçbirinde bir fotoğraf ya da görsele yer verilememiş önceki yıllardaki raporlarda ise görseller mutlaka olurdu..Sanki özellikle fotoğraf görsel konulması istenmemiş. Gerçekten hayret ediyorum.

2. Görünen köy kılavuz istemez, gerek yukarıda belirtilen tamamlanma oranları gerekse yöneticilerin konu hakkındaki bilgi paylaşım cimriliği ve yuvarlak konuşmalarına bakılırsa Bodrum oteli 2025 yılı içerisinde tamamlanamayacak. Ben buna inanıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by MOONSHADOW Yazıyı Oku
    Belki inşaat işlerinden anlayan bir yatırımcı arkadaşımız varsa bu sezon kısmen ya da tamamen inşaatın bitip bitmeyeceği ile ilgili yorum yapabilir. Malum o bölgede yazın inşaat yasakları mevcut..
    Yatırımcı ilişkilerinden Özgür kalyoncu'ya yazılı bir şekilde sormuştum yakın zamanda. Cevaben 2025 yılı 2nci yarısı kişiye özel bölümlerin işletmeye açılacağı otelin tamamının ise 2026 yılı itibariyle devreye alınacağını ilettiler. Bu gecikme için otelin inşası ile ilgili daha büyük bir projeye evrilmesinden kaynaklandığını belirtiyorlar. Paylaştığın olarak herkesi bilgilendirmek istedim. İyi niyetli düşünmeye çalışıyorum ama çok üzüyor bu hisse çok

4. Malesef yatırımcı ilişkileri direktörü 1.5 yıl önce katıldığı bir aracı kurum youtube toplantısında hissenin çarpanlarının inanılmaz ucuz olduğunu adeta alınacak yerde olduğunu, değerlerme raporları gelecek yatırımlar bitecek vs dedikten sonra 2 kere değerleme raporu geldi sözde yatırımlar bitiyor ancak 1.5 yıldır yatay kaldı hisse fiyatı.. temettü verilmedi tek bir kap gelmedi yatırımların durumu ile ilgili inanılmaz bir durumla karşı karşıyayız....sadece bazı halka açık taşeronlardan kap bildirimi geldi.özellikle saklanan gizlenen ne var hissenin yatırımcısından bu kadar rahatsızsanız şirketi halka kapatırsınız hisselere gönüllü geri alım çağrısı/ programı açıklarsınız.gerçekten sözlerin tükendiği yerdeyiz....

Burada atıp tuttuğum yazıp çizdiğim hiç bir şey yatırım tavsiyesi değildir.
    Borsada öğrendiğim tek şey SAkının, SAkındırın...

6.  Alıntı Originally Posted by yoruk Yazıyı Oku
    usd bazlı altın bazlı grafiğe çevirin ve objektif bir şekilde hislerinizi katmadan yorumlayın defaatle diyorum burada süre olarak ne kadar beklediğinizin hiç bir önemi yok ve hatta süre uzadıkça usd bazlı altın bazlı mokoko devam eder bir kişi çıksın desinki usd bazında kardayım altın bazında kardayım bir kişi desin diyebilen var mı ?

Aylığa bakınca, bulut üzerinde olduğu sürece sorun yok gibi, YTD. Sallıyorum.

Haftalıkta da aynı, bulut üzerinde olduğu sürece sorun yok gibi, YTD. Sallıyorum.

Sayfa 677/699 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •