Sayfa 677/1019 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Forumda yazan emlakçıların ve müteahhitlerin de olduğunu unutmayın:-)

Samimi olduğum ve sözlerine güvendiğim bir emlakçı ile konuştum. Kendisi, emlak satışlarının bıçak gibi kesildiğini söyledi. Yeni kredi paketi gelmezse böyle devam eder dedi. Ytd.
    İnşaatçılar da KGF istiyor

https://t.co/XFOGO69xKR
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İnşaatçılar da KGF istiyor

https://t.co/XFOGO69xKR
    bakalım ekonomi bakanının KGF kredilerinin abuk sabuk yerlere verilmeyeceği seçici olunacağı sözünün ne kadar samimi olduğunu bu tarz taleplere verilecek yanıtlarla göreceğiz şu an yaşadığımız enflasyonun ana sebeblerinden biri betona gömülen paralar

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bakalım ekonomi bakanının KGF kredilerinin abuk sabuk yerlere verilmeyeceği seçici olunacağı sözünün ne kadar samimi olduğunu bu tarz taleplere verilecek yanıtlarla göreceğiz şu an yaşadığımız enflasyonun ana sebeblerinden biri betona gömülen paralar
    İşin ilginç tarafı da emlakçı ve inşaatçılara sorsan "şahlandık, uçuyoruz, para fışkırıyor,..." derler :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İşin ilginç tarafı da emlakçı ve inşaatçılara sorsan "şahlandık, uçuyoruz, para fışkırıyor,..." derler :-)
    satışlar durdu fiyat indirmek nedense akıllarına gelmiyor bir ucuz kredi dalgası gelirse yeniden zam yapma derdindeler bu döngü bakalım nerde cortlayacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Halk ekmek maliyet altında satıldığından, zarar paketli ürünlerden karşılanıyor.

-
    ....
    ben de aynı şeyi düşünüyorum....
    ama marketlerde satılan, diğer markalardan pahalı satılması yanlış gibi....

evet ruseymli ekmek güzel....bi de, ekşi mayalı organik ekmek var, o da iyi....

6. İstanbula 70 80 km mesafedeki korumalı zengin gettolarınızdan çıkın da biraz insan içine karışın ..
    Orada oturup şöyle olmuştur böyle olmuştur la olmuyor bu işler..
    Hafta sonu cumartesi hava nın da güzel olması ile boş mekan bulunması imkansız halde idi..
    Hele akşamına iyice çıldırdı ortam..
    17-25 yaş arası gençler ve tabi onların...genç bunlar eğlenmek en doğal hakkı diyen her açıdan para fışkırtan ebeveynlerinin umurunda bile değil 13.50 dolar kuru anlaşılan..
    Ev işine gelince..
    Biraz zaman verin..
    Pandemi öncesi 1.2M olan ev şu an 4.5M da..
    Dile kolay rakamlar..Sindirmesi zaman alacak..
    Zamanla bu rakamlara da peynir ekmek gibi gider..

Bu ülkede 40 yaşımın üzerine geldik..
    Koca koca adamların görmüş geçirmiş olmaları gerek yaşdakilerin hala battık çöktük yamulduk ekonomi kalmadı laflarına walla gülüyorum..
    94 97 2001 2008 2018 ..
    hiç birisinde bişi olmadı..
    olmayacak da..

1980 de 30 tl olan dolar kuru 2001 de 1.650.000 idi..

7. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    ben de aynı şeyi düşünüyorum....
    ama marketlerde satılan, diğer markalardan pahalı satılması yanlış gibi....

evet ruseymli ekmek güzel....bi de, ekşi mayalı organik ekmek var, o da iyi....
    Halk ekmek normalde standart ekmek dışında üretim (özel gereksinimler hariç) yapmamalı amaç sektörle rekabet değil . Sosyal destek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    İnşaatçılar da KGF istiyor- bloomberght.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'nda yeni KGF destek paketinin de ayrıntılarını duyurdu.

Bakan Nebati, toplamda 60 milyar TL olan üç yeni KGF paketinin de devreye alınacağını belirtti.

60 milyar TL'lik kefalet hacmi oluşturulduğunu bildiren Nebati, detayları şöyle paylaştı: "Yatırım destek paketi (25 milyar TL), ihracat destek paketi (25 milyar TL) ve işletme harcamaları destek paketi (10 milyar TL)olmak üzere 3 paketi devreye alıyoruz" Bakan Nebati'nin sunumunda da aktardığı 6 sektör imalat, ihracat, tarım turizm teknoloji toptan ve perakende oldu.

İnşaat sektörü temsilcileri yeni KGF destek paketinin içerisinde olmadıklarını ve dahil edilmeyi talep ettiklerini söyledi. Sektör temsilcileri inşaat sektöründe ciddi arz eksikliği olduğunu ve üretim maliyetlerinin iki katına çıktığından işletme sermayesi bulmakta güçlük çektiklerini söyledi.

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bloomberght.com/insaatci...stiyor-2298783

Ben de KGF istiyorum, ahtapot alamaz oldum, tat uskumru konservesine kaldim..

Syg,
    Artan elektrik, su , doğalgaz fiyatları özellikle arsa maliyetini etkilediği için bu yapılmalı diyemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 677/1019 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •