Sayfa 678/964 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Danıştaydaki davadan da bir haber yok galiba.

2. şuan eşleşme 0.44 taban 400bin lotta satış koydu

3. Bende tabandan alış yazdım.

4. tavana alım girdigimde 044den ilk sıra benim lot miktarı önemli degil sanırım yanlışım var ise düzeltin

5.  Alıntı Originally Posted by madyes Yazıyı Oku
    tavana alım girdigimde 044den ilk sıra benim lot miktarı önemli degil sanırım yanlışım var ise düzeltin
    Sayın madyes bunların bir önemi yok. Ben 45 e alış girsem önce bana gelir hemde duruma göre 44 den gelir.
    Saçma sapan bir sistem bu.

6. Ben sizin bir üst kademenize yazdığım için bana gelir. Yanlış anlamayın. 44 de satıcı çoksa önce 45 den isteyenleri
    Bitirir 44 ten verir sonra sıra 44 e alım yazanlara gelir. Takılmayın bunlara.

7.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Ben sizin bir üst kademenize yazdığım için bana gelir. Yanlış anlamayın. 44 de satıcı çoksa önce 45 den isteyenleri
    Bitirir 44 ten verir sonra sıra 44 e alım yazanlara gelir. Takılmayın bunlara.
    Sayin fabrika siz sayın madyesi tam okumamışsınız...asıl can alıcı yeri söylemiş siz ES geçtiniz. TAVANA Yani 0.64 e yazsam diyor. Zaten almak isteyende buralara takılmasin yazsın üstlere zaten paşa paşa vermek zorunda. Ama iki kademenin hesabını yapana bazen vermiyor. Yazın tavana sayın madyes gibi kuzu kuzu vermek zorumda. Bu mübarek gündede sayın madyes istediği gönlünden geçen fiyattan ilerde versin. Huzurlu haftasonları kervn yatırımcilarına.

8.  Alıntı Originally Posted by lefter Yazıyı Oku
    şu volbor yok mu volbor

bana özelden sataşıyor

mubarek yahu, kılavuz kaptan zannediyor kendini,

bana mesajında hangi arkadaşın sattın benim yüzünden yalan söylüyosun demiş

VOLBOR KİMİN BİLEREK VEYA BİLMEYEREK MAŞASIYSAN SANA ŞUNU SÖYLİM

SADECE 1 ARKADAŞIM DEĞİL SENİN YÜZÜNDEN BİRÇOK ARKADAŞIM SATTI

ÇOK FAYDALI OLDUN.....AMA BİZE FAYDAN DOKUNMADI...4 YILDAN BERİ 18 KURUŞLARDAN 20 KURUŞLARDAN TOPLAYANLARA BAYA FAYDAN OLDU....İŞİNİ ÇOK İYİ YAPTIN...SENİ TEBRİK EDİYORUM...

NEYMİŞ süre vermiş MİŞ....kod dışı kalması süresi için

bana özelden diyo ki GÖZALTINDAN ÇIKAR diyosun yalan söylüyorsun diyor...çıkmayacak diyor

bre GAFİL, bre uçan penguen düşmanı, bre yerli turist, bre kendi ülkesinde kendisini yurtdışında zanneden kişi

bu hisse çağrı yapmadığı için özsermayesi eridiği için birde hacizlik borçları olduğu için gözaltına alındı

çağrı olayı bitti inşallah yakında DANIŞTAYDA kesin karar AÇIKLANACAK artık dönüş yok

ardından areal dahil birçok borç sorununun çözüldüğünü göreceksin

zaten özsermaye durumu düzeltildi

bilançoda da şarlı görüş geldi denetçiden

GÖZELTINDAN ÇIKTIĞINDA

KOT DIŞI KOT DIŞI DİYE SAYIKLAMAYA DEVAM ET SEN

5 SENEDİR AYNI ŞEYLERİ YAZA YAZA BURADA MİLLETİN ANASINI AĞLATTIN...MİLLETİN ELİNDE ZARARINA TUTTUĞU KAĞITLARı ucuzdan kapmak için GÖZ DİKENLERE bilerek bilmeyerek günahı boynuna hunharca arsızca yardım ettin...başarılıda oldun...seni tebrik ederim...vazifeni iyi yaptın...

seni bu forumda ki rumuzun kullanıcı adın VOLBOR olmamalı

ne olmalı biliyormusun ???? AKBABA

bilançoda lara üstündeki ipoteğin kalkmış olduğu belirtmiş.. bu durumda ariael bankla anlaştım manası çıkmıyor mu buradan..

Sayfa 678/964 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •