Sayfa 678/1024 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Gazanız mübarek olsun bir trol saldırısını daha başarıyla püskürttünüz. Yedi küsküyü gitti. Adamlar bitmiyor afrika çekirgeleri gibi.

2. Turkey's annual inflation rate measured for today, 9/1/18, is 96%, while the monthly inflation rate is 29%.
    By Prof Steve Hanke
    @steve_hanke

Şu 2001 de Dolar alıp tutanlar kaybetti geyiğini yapana sormak lazım ne oldu o zamanlar ? Faiz nerelere gittiydi işler nasıl hale yola sokulduYdu ? bir cevap versin bakalım. `Bu can bu bedenden çıkmadıkça o FAİZ artmaz` diyen kafalarla o Dolar gideceği yere kadar gider ve sizlerede o şekil GEÇER . Gereği ne ise yapıldığında tabiki Dolarda hoop brüst deyip bir yerde duracaktır , aksini söyleyen zaten zır cahildir. Ama ortada hiç bir tedbir yokken, kanal İstanbulu inadına yapacağız diyen zihniyetler ortadayken, O DOLAR devamlı bir yerelere GEÇER hemde öyle bir geçerki girdiği yerden öbür tarafa geçer . Doları tutacağız, en azından benim gibi düşünenler, taki BETER olup andavallar YETER diyene kadar.

Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Gazanız mübarek olsun bir trol saldırısını daha başarıyla püskürttünüz. Yedi küsküyü gitti. Adamlar bitmiyor afrika çekirgeleri gibi.
    Gittimi ! Tüh bende boşuna uğraşıp laga luga yaptım. Neyse yinede hazırlıklı olalım , Dolar yerinde durmadıkça bunlara GEÇTİKÇE buraya bu Afrika çekirgelerinden dalan çok olacak.

5. Ne adamsınız ya [emoji23][emoji23][emoji23] orta Dünya gibi oldu burası iyice TL geçmiyor...
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Gittimi ! Tüh bende boşuna uğraşıp laga luga yaptım. Neyse yinede hazırlıklı olalım , Dolar yerinde durmadıkça bunlara GEÇTİKÇE buraya bu Afrika çekirgelerinden dalan çok olacak.
    Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Mahfi Eğilmez;
    “Stopaj indirimi sonrasında bankalar mevduat faizlerini düşürüyor. Dolayısıyla bu indirim aslında mevduat sahibinin değil bankaların işine yarıyor.â€

İlginç geldi bu bilgi..Böyle birşey yaşayan varmı acaba forumda?
    Tl ci ler af buyursun ama illa düdükleneceğiz diye bu yamyamlara TL mevduat açmaya gönüllü olmaya devem ettikçe bu ahlaksızlar her moku yer. Ben Tl de ve bankada mevduat yapıyor olsam ve banka bana stopaj oranı düştü diye daha düşük faiz verme ahlaksızlığına gitse bir dakika değil bir saniye durmam miktir çeker paramı alır artık Dolar Euro altın her ne moksa ona döner bir daha yakınlarından geçmem.Diğer yandan Tl nin stopajı düştü diye Tl mevduatı faizini düşürürlerse dövizin ki de arttı onun faizinide yükseltecekler mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu adamlar neden eski şöhretli futbolcu isimlerini lakap olarak alıyorlar...

Bilen var mı?

İyi pazarlar.
    iyi gözlem,başlığa tekrar hoş geldiniz Bora Bey...

Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Turkey's annual inflation rate measured for today, 9/1/18, is 96%, while the monthly inflation rate is 29%.
    By Prof Steve Hanke
    @steve_hanke
    Nihayet hissettiğimiz enflasyonu çok daha gerçekçi ölçebilen dış mihraklar var.

Sayfa 678/1024 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •