en çok düşen üçüncü hisse, vay alçaklar vay
en çok düşen üçüncü hisse, vay alçaklar vay
Bi tahtayi 3 yildir hergun havim alan satan tablosu temel blanco takas takip ederim.
Yalniz cuma gunuu twitirda tt yapip pazarladilar. bravo.2 ay oncede 6.50 lerden ayni operasyonu yapmislardi.ogunde cok mal sahibi olan vardi.ondan 6.30 lari gecirmediler.satis gelmesin diye.bu sabahta seans acilmadan grafik felan teitira algi yapistirmislar.yeni alan girsin.elondekide umit beslesin cikmasin.
Yüzde oncu arkadaş alım ve satım ekranı özelden atsam özür bile dilmezsin. Senin gibiler yüzünden forumun tadı kalmadı. İlla muhalefet olacam diye çamur atmayın. Şurada bilgi veriyoruz size yaklaşık üç hesaptan 300.000 TL’ye yakın zarar ettik cumadan bugüne kimseye de yalan borcum yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki hocam bu kadar lotu alip sattiginiza gore bana gore en az 100 kat tecrubeniz var.Borsa ve mantigi daha iyi cizebilmek icin soruyorum.bu tahtada birden enden boyle yuklu bir alima girdiniz nwden vazgectiniz.blanco derseniz zaten belliydi.fk si 10 uatindeydi.ucuz da degildi.eski spek citideki malin buyim kisminida bisaltmisti onceden zeten.cidden soruyoru..merak ediyorum.ust kafalar basil mantikla zihinle al sat yapiyor? Birde cuma gunu twitirda tt yapan grup kimdi hisseyi
Yer İmleri