Siyah olduğunu bilmesine rağmen fanatik olduğu için beyaz diyene laf anlatılmaz ama anlatmaya çalışıyorsunuz ısrarla![]()
Siyah olduğunu bilmesine rağmen fanatik olduğu için beyaz diyene laf anlatılmaz ama anlatmaya çalışıyorsunuz ısrarla![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Temel otoyolda ters yöne girer.. Bunu gören trafik polisi, sürücüleri uyarmak için radyodan anons yaptırır. Bu arada ters yolda ilerleyen Temel de radyo dinlemektedir..
Polis radyodan:
Lütfen dikkat, ters yönde ilerleyen bir araç var!
Temel bağırır, ne bir tanesi hepsi hepsi..
https://www.komikfikralar.org/ters-yon.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Maşallah sırf burada degil her başlıkta herkese laf yetiştiriyorsunuz.. Uyarı filanda dinlemiyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz bilemiyorum ama iyiye gidiş olmadığını size ileteyim .. [ULütfen sizi özelden uyardım ama siz gider yapmayı ve laf yetiştirmeyi görevinizmiş gibi davranıyorsunuz .. [/U]Buna bir son verin gidin hisselerinizin bulunduğu başlıkta güzelce yazılarınızı yazın, size son kez aleni bir şekilde uyarmış olayım .. Karar sizin artık , umarım şimdi müşteri velinimettir biz olmazsak siz olmazsınız gibi sözler söylemeye başlamazsınız.. 2 özel ve güzel olayın yaşandığı bu günde daha da konuyu uzatmayın . İyi akşamlar .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
benim anlamadığım bütün sistem bir adamın emrine verilmiş.
buna yönetmek diyorlar.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Ne halt edecez şimdi, despot yönetim iki lafın belini kırdırmıyor, belgesel seyredeyim bari.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri