Sayfa 679/1000 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Siyah olduğunu bilmesine rağmen fanatik olduğu için beyaz diyene laf anlatılmaz ama anlatmaya çalışıyorsunuz ısrarla

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Siyah olduğunu bilmesine rağmen fanatik olduğu için beyaz diyene laf anlatılmaz ama anlatmaya çalışıyorsunuz ısrarla
    Bu dediğiniz şeyi bende buradakiler için düşünüyorum çok garip

Deyim ters yalnız.

beyaza kara/süte kara diyorlar/diyorsunuz.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Temel otoyolda ters yöne girer.. Bunu gören trafik polisi, sürücüleri uyarmak için radyodan anons yaptırır. Bu arada ters yolda ilerleyen Temel de radyo dinlemektedir..

Polis radyodan:

Lütfen dikkat, ters yönde ilerleyen bir araç var!
    Temel bağırır, ne bir tanesi hepsi hepsi..

https://www.komikfikralar.org/ters-yon.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Nikotin-34 Yazıyı Oku
    Bu dediğiniz şeyi bende buradakiler için düşünüyorum çok garip.
    Maşallah sırf burada degil her başlıkta herkese laf yetiştiriyorsunuz.. Uyarı filanda dinlemiyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz bilemiyorum ama iyiye gidiş olmadığını size ileteyim .. [ULütfen sizi özelden uyardım ama siz gider yapmayı ve laf yetiştirmeyi görevinizmiş gibi davranıyorsunuz .. [/U]Buna bir son verin gidin hisselerinizin bulunduğu başlıkta güzelce yazılarınızı yazın, size son kez aleni bir şekilde uyarmış olayım .. Karar sizin artık , umarım şimdi müşteri velinimettir biz olmazsak siz olmazsınız gibi sözler söylemeye başlamazsınız.. 2 özel ve güzel olayın yaşandığı bu günde daha da konuyu uzatmayın . İyi akşamlar .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

benim anlamadığım bütün sistem bir adamın emrine verilmiş.
    buna yönetmek diyorlar.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by Nikotin-34 Yazıyı Oku

Deyim ters yalnız.

beyaza kara/süte kara diyorlar/diyorsunuz.
    Çok teşekkürler bu yaştan sonra sizden de akıl aldım ya .. İyi ki varsiniz siz olmasanız kimden bu önemli akili alırdım..

beyaza siyah, siyaha beyaz demek diye bir cümleyi hayatımızda da kullanırız degil mi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

Ne halt edecez şimdi, despot yönetim iki lafın belini kırdırmıyor, belgesel seyredeyim bari.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 679/1000 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •