Sayfa 679/1004 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Uyanık ayak oyuncu cıty sabah 10k eksiye geçmişti 2k ya yakın artıya geçti, deuche de değişim yok.
    amiralden hatırlarsın aynı oyun otkarda devam ediyor
    city şimdide 7k malı deucheye virmanladı.

Otokar, 25 milyon dolarlık ihracat sözleşmesi imzaladığını duyurdu, hisseleri yükselişe geçti
    Otokar (#OTKAR) bir Afrika ülkesi ile yaklaşık 25 milyon dolarlık ihracat sözleşmesi imzaladığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, anlaşma 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araçlar ile bu araçların yedek parça ve eğitim hizmetleri satışını kapsıyor. Açıklama sonrası yüzde 8 yükselen hisseler 195.30 lira oldu.

Otokar, 110 milyon dolarlık yeni bir ihracat sözleşmesi imzaladığını açıkladı. Bu haber hisseleri olumlu yansıdı
    Otokar (#OTKAR) 4x4 ve 8x8 Taktik Tekerlekli Zırhlı araçlar ile bu araçların yedek parça ve eğitim hizmetleri satışını da kapsayan, yaklaşık 110 milyon dolar tutarında yeni bir ihracat sözleşmesi imzaladı.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre bu sözleşme, teminat mektubu işlemlerinin tamamlanması, avans ödemesinin yapılması ve ihracat ile ilgili gerekli izinlerin alınmasını takiben yürürlüğe girecek ve ilgili teslimatlar 2021 yılında başlayarak 2022 yılı sonuna kadar tamamlanacak. Hatırlatmak gerekirse, 6A20 itibariyle Otokar’ın toplam bakiye sipariş tutarı 1,638 milyon lira seviyesindeydi. Yeni kazanılan bu ihale, şirketin toplam bakiye miktarının yaklaşık %54’lük bir kısmına denk geliyor. Haber Otokar hisseleri üzerinde pozitif bir etki yaptı. Saat 16.00 itibarıyla yüzde 5 yükselen hisseler 165 lira oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Relax, yarın görürsün umut olup olmadığını...
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    Abi galiba bu hisse pek soz dinlemiyor )

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

Siirt'te yaşayan 46 yaşındaki Burhan Canpolat, çocukluk hayali olan uçan arabayı yapmak için farklı yerlerden parça topladı. Sonunda uçan arabasına kavuşan Canpolat, ilk denemesinde aracını uçurmayı da başardı.
    https://www.haberler.com/hayalindeki...755496-haberi/

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Komutan, ben sen miyim inat yapayım....piyasa ve tahta ile inat olmaz... Ki ben zaten satmayı düşünmüyorum 48 olsada..
    Aileden Gedza.

Nasıl gaza getirdim ama

7.  Alıntı Originally Posted by metyusanus Yazıyı Oku
    Abi galiba bu hisse pek soz dinlemiyor )

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Relax..

hakuna matara....memento mori.

8.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Nasıl gaza getirdim ama
    Ben gaza gelmem ,para bu gazoz kapağı değil...cool:;;
    Saygılar

hakuna matara....memento mori.

Sayfa 679/1004 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri