Sayfa 679/1002 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by grafik Yazıyı Oku
    EIB: 0,07 Beni şaşırttı açıkçası . Dün 0.40 beklerken 0,15 geldi. Bugün eksi bekliyordum . Artı geldi .
    Sanırım elindeki hisseleri değiştirmişler. Gelecek ay yayinlanacak dağılım raporunda görürüz.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Satış yaptığınızda para öğleden sonra gelecekse o para gelmeden o sabah alım yaptıran aracı kurumlar var.
    Bu konu konuşulmuştu eski mesajlarda ararsanız bulunur.
    Tesekkurler, yurt disi fonlarda T+3teyim aslinda bekledigimden daha zormus yeniden almak

3.  Alıntı Originally Posted by grafik Yazıyı Oku
    EIB: 0,07 Beni şaşırttı açıkçası . Dün 0.40 beklerken 0,15 geldi. Bugün eksi bekliyordum . Artı geldi .
    Eıb için 0,40 çok iddalı rakamlar ama 0,07 ye razıyım ben

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Bünyesindeki hisseler yüzde 2 artıda idi . Altın yüzde 1 artıda idi. Döviz yüzde 1 artıda idi. Ayrıca bünyesinde Hisse ağırlıklı EİD var yüzde 3 EİD yüzde 1,5 artı idi..... Dolayisi ile 0,40 gelebilirdi. .....Ama bence portföyü değiştirdiler o yüzden daha düşük geldi ...
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Eıb için 0,40 çok iddalı rakamlar ama 0,07 ye razıyım ben

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Herkese hayırlı geceler mps fon 2gündür 0,15 0,17 gibi geri ufaktan geri çekildi bakalım hayırlısı..

6. Nnf: -0.06

7. bu fonda yunis ile yaşarın ne gibi bir faktörü var tam net olarak anlayamadım ? yunis araştırma olarak hisse öneriyor , yaşarın faktöryel girdisi , kavramsal faydası nedir bu fona ? fön yöneticileri de memo & muro görünüyor ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8. tcmb ağırlıklı fonlama 12.18 % olmuş. Tek bir gün geri gitmeden her gün artarak devam ediyor. Ters repo pazarında işlem yapan ppf getirilerini de etkileyen bir oran.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 679/1002 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •